Kontorlü Telefon En Ucuzu
-
kontorlü telefon olayında voip deişik bağlantılarla çok çok ucuza görüştürülebiliniyor. ben kardeşimin tekel bayisine böyle bişi kurmak istiyorum uluslar arası aramalar dahil olmak üzere hangi sistemi kurarsam daha ucuza görüşme yaptırabilirim. ayrıca bu telekom veznelerinde olanlardan istemiyorum.
-
Voip raider 10 dolarlık kredi alıyorsun 90 gün türkiye dahil ev iş ücretsiz lakin birlimiti var ama süresini bilmiyorum cep tarifesi az yüksek
12voip cep tarifesi dk 120 kuruş türkiye için iş ev ücretli kıprıs ücretsiz
-
smslisto o konunun en iysidir dostum. gerekli sip desteğide mevcuttur ses kalitesi konusunda da en iyisi odur. Ancak ne tip bir görüşme yaptıracaksın biraz izah et yardımcı olayım tahmin edemeyeceğin bir ton problem var o konuda çünkü..
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
smslisto o konunun en iysidir dostum. gerekli sip desteğide mevcuttur ses kalitesi konusunda da en iyisi odur. Ancak ne tip bir görüşme yaptıracaksın biraz izah et yardımcı olayım tahmin edemeyeceğin bir ton problem var o konuda çünkü..
-----------------------------tekel bayide kontorlü telefon hizmeti vericem.
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tekel bayide kontorlü telefon hizmeti vericem.