folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kontrol Kartı Yanan HDD‘Ye Yapılması Gereken?

Kontrol Kartı Yanan HDD‘Ye Yapılması Gereken?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar benim 200gb samsung harddiskim var tahminimce kontrol kartı yanmış şimdi ben bunu içindeki bilgileri almak için nereye götürmeliyim

hdd önemli değil içinde manevi değeri olan foto ve videolar var uygun fiyata kontrol kartını kısa süreliğine değştirecek ve benim bilgileri almamı sağlıyacak birini tanıyan varmı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1152&bih=813&q=veri+kurtarma&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=1

çıkan sponsor bağlantılara bak birde normal sonuçlara.

Eğer senin bulunduğun il yada ilçedelerse şansını dene yoksa çokda tarftarı değilim. çok başımdan geçti çok zamanımı harcadım. resimler dışında diğer kurtarılanlar düşük kalite ve bozulmuş oluyor.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

bir bilgisayarcıya git hdd kutusu ile açmayı dene yada paran varsa satın al ... takarsın usb taşınır niyetine kullanırsın. googlede arat Hdd kutusu

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

Kartı yanmışsa neresine takacak hdd kutusunu.

Hocam yapacağın iş bulabilirsen aynı model aynı seri hdd den bulup kartını bilgilerini alana kadar ödünç alman başka yapacak bişey yok.

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

dikkat ettiysen tahminimce diyor yani emin değil yandığından emin olmadığı için söyledim sencede mantıklı değilmi.

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hocam o zaman şöyle yap bilgisayarcılara git aynı kontrol kartları mevcut olabilir satın alıp kendin takarsın :D o kadarda zor olmamalı

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

hdd yi başka bilgisayar da da görmediyse ve kafa vurma sesleri gelmiyorsa büyük ihtimal karttadır sorun. Bu durumda haricide çalışmaz

Yok sorun kafa da motorda yada herhangi bi fiziksel parçadaysa harici de yine çalışmayacaktır.

Hdd yi başka pc de denemediyse arkadaş bi tek o zaman çözüm olabilir harici kutu.

Edit: hocam kartı kendin bile değiştirirsin önemli olan aynı seriyi bulabilmek

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

KURN44AZ bunu yazdı:
    -----------------------------

hdd yi başka bilgisayar da da görmediyse ve kafa vurma sesleri gelmiyorsa büyük ihtimal karttadır sorun. Bu durumda haricide çalışmaz

Yok sorun kafa da motorda yada herhangi bi fiziksel parçadaysa harici de yine çalışmayacaktır.

Hdd yi başka pc de denemediyse arkadaş bi tek o zaman çözüm olabilir harici kutu.

Edit: hocam kartı kendin bile değiştirirsin önemli olan aynı seriyi bulabilmek

sanırım hem fikir olmaya yakınız.. :)

🥒
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

hocam o zaman şöyle yap bilgisayarcılara git aynı kontrol kartları mevcut olabilir satın alıp kendin takarsın :D o kadarda zor olmamalı

Hepinize teşekkür ederim öncelikle.

şimdi tahminimce diyorum ama %99 öyle, bilgime güvenerek söylüyorum.

benim merak ettiğim böyle bişi yaşayan varmıydı tecrübe her zaman önemlidir.

hdd yi 2006 da almıştım aynısını bulmak zor olacak

bi arkadaşa verdim belki 1 sene olacak ondan cevap gelmedi şimdi ondan alıp ben bakıcam çünkü kardeşlerimin küçüklük resimleri benim askerlik resimlerim felan bilirsiniz önemlidir bunlar bende geri almak istiyorum gerçi aklıma tükürim yanmadan 1 hafta önce yedeklim dedim salaklık işte yapmadım şimdi uğraş dur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

birebir ayni model olan baska hdd nin kartini eskisine tak ve calistir. Benim basima gelmisti. forumda konu acmistim\ elemanin biri o fikri verdi bende denedim oldu.

Toplam Hit: 2269 Toplam Mesaj: 10