Konu Açarken Ve Masaj Yazarken Yavaşlama
-
forumda dolaşırken hiçbir saatte hiç bir yavaşlık olmuyor ancak yeni konu açmak istediğimde yada cvp yazmak istediğimde aşırı bir yavaşlama oluyor neden olduğu hakkında bir bilginizvarmı Opera İe7 ve Firefox tarayıcılarımın hepsinde böyle yani forumda gerken seri seri konu değişirken hızlı ancak mesaj yazarken baya yavaşlıyor bazan 1dakikaya kadar uzayabiliyor bu bendenmi kaynaklanıyor yoksa bug mu yoksa server ile alakalı birşeymi.
-
konu açmak veya cevap yazmak isteyenleri yıldırmaya yönelik bir çalışma tahribat anti user 1.0 beta :F basit metin editörü bile fena halde yavaş ama koskoca tahribat bu hızada şükür nazar değmesin :Ç
-
xD bende onu merak ediyorum harbi öyle birşey olabilirmi çok post atılmasın diye :P
-
Meme yapmıştır...
Metin editörünün jssi 20 kb civarında, extradan o sayfa onu indiriyor, onu beklerkende siz yawaşlıyor sanıyorsunuz...
Onun haricinde günde ortalama 100 e yakın farklı saldırı geliyor siteye, sebebi ne kadar hacker geçinen lamerimiz varsa, ellerine aldıkları ilk programı acaba bu saldırıomu die tepesine tahribat.com yazıp buranın üzerinde deniyorlar...
Tahribatın firewallının "Lan orspucocukları gene saldırıo" die düşünmesi için aradan geçen bi 30 saniyelik süre war, o süre içinde bir yawaşlama görülebilir, sonrası gene devam...
Sizin göremediğiniz bizim sitenin altında gördüğümüz execution timemımız vardır, aslında şu anda yazı yazdığım sayfa 0.141 saniye yüklenmiş, yani bir saniyenin 10 da 1 inde fakat dediğim gibi sayfanın download edilme sürecinden dolayı siz sayfa yawaş geliyor sanıyorsunuz...
-
Yahu oda bişeymi dün hatırlamıyorum başlığı cevap mesajı post yapacaktım, geniş bir açıklama yapmıştım, bi baktım site bana ne desin beğenirsiniz, Siz Mesajı Postlayana kadar Sildiler. :) Buyrun burdan yakın Tahribat sitesi kendi başına akıllı bir site yahu. Lamerlere İthaf olunur. :)
Yazık yane Boşa Kürek sallamasınlar. eheheh :)
-
bayağı açıklayıcı oldu saol =)
-
Üsteki yazıyı yazdığımdan beri 7 farklı ipden saldırı gelmiş :)
Daws deneyenmi ararsın, flood cekmeye calışanmı ararsın, sql deneyenmi ararsın :)
-
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
-
valla bende yavaşlık söz konusu degıl.) abü genclerın heveslerini kırma.) bir kac bilgisayar meraklısı genc.. kendı hallerine bırak.) yazık amkoydum lamerleri...