Konu Açma Kriteri Önerisi
-
Şimdi düşünüyorumda bu öneride bulunduktan sonra bir çok kişi; "Bişeyler paylaşmak istediğimde konu açamıcaksam ne anladım ben o forumdan" diyecektir..Kesinlikle bir itirazım yok haklıdır da boyle diyen ama işe bide şu yonden bakalım "Her önüne geleninde konu açma yetkisi olmasa çöp kutusuna her gün bağışta bulunmazdık."Hem sizcede bu tahribatın kalitesini bir derece daha arttırmazmıydı ???Uzun lafın kısası konu açabilmek için bence adminler bi takım şartlar koysun..Bunun scripti sizi çokça uğraştırır mı bilmiyorum tabi..İşin o kısmından pek anlamam ama aklıma geldi mantığım olur la dedi ellerimde ben yazarım sen bi öneride bulun bakam hele dedi..

-
aslında düşünce güzel bi kaç örneğinide gördük geçenlerde ama genelleme yanlış sitedeki bi çok kişiye sansür uygulamak çekilmez olur sadece abuk subuk paylaşım yapan veya konu açan üyelere belli bir süre
konu açmama yasağı (küçük ban gibi bişee) olabilir belki...
ama admin abiler uğraşırmı bilmem
-
zamanında (forumun geyiğe kaymasından dolayı) genel başlığı hariç tüm başlıklar kilitlenmişti.
geyik başlığı hafta 1 gün açık kalırdı.
gerekli görüldüğünde eminim bunlar yapılır.
ancak müridler bilinçlense ve sıradan bi forumda değil Tahribat.Com'da olduklarını hatırlasalar daha iyi olur kanımca :)
-
Basitinden ufak değişikliklere zaman harcanıyor altyapıda, büyük değişikliklere özelliklere gerek yok boşa zaman kaybı... Nasıl olsa V10 gelecek... Sabit konu vs birçok özellik eksik hepsini biliyoruz farkındayız merak etmein :) Bu arada mesaj yazma yetkisi gereksiz bir düşünce
-
o zaman paylaşımın anlamı kalır mı agalar oldu olacak biz adminlere yazalım onlar siteye yazıları yoysun ... saçma sapan bişe bu forumları kontrol eden bi sürü mod. var yanlışlıokları görürler ona göre bişeler yaparlar.........