folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Konu Arıyorum Dergi İçin ...

Konu Arıyorum Dergi İçin ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Selamun aleykum ilk önce

Bir dergiye konuk yazar olarak teknoloji bilim hakkında bir makale yazacağım ama konusu insanı hem çekcek hem merak ettircek bir konu olmalı .

Yardımcı olursanız fikirlerinizle sevinirim Herkeze Şimdiden Teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    İlgi çekici birşey olmasını istiyorsan başlığı çok iyi seçmelisin, tabi başlıkla konu içeriğinide aynı doğrultuda tutman gerekecek. Hangi konu hakkında yazman gerektiğini bizim söylememiz yanlış olur, senin uzmanlık alanına bağlı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

valla hoca en ilginç, ilgi çekici bilişim konusu hacking tir ama oda yüzde birinin ilgilendiği bi konu.ben şahsen hiç bişeyi merak etmiyorum.merak etmekte istemiyorum bilişimde bi insan neyi merak ederki ete etse bilgisayarların insanlığa hükmetmesi...oda olmayan torunlarımın derdi ben ilgilendirmez.

yada bilgisayarın insan piskolojisini nasıl etkilediğini!!, bunun artı ve eksilerinden bahsedebilirsin.etkili bi şekilde 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    Uzmanlık Alanım Tasarım Corel denilebilir corele bi giriş yapmak olabilir . Yalnız diyorumki siyahberelinin söylediği gibi böyle daha değişik ilginç şeyler anlatmak kendi yorumlarımla ama ilgi çekmesi lazım tabiki başlık süper olmaliki adam baksın . evet daha değişik fikirlerinizi bekliorum .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

İlgiyi, hack ile ilgili yazılan konular üzerinde toplayabilirsin. 

Hacke giden hacklenir. (Lamerleri anlatabilirsin)

Türkiye'nin Dişi Hackerları.

İstedim vermediler sen Hackersın dediler.

Nazar etme ne olur hackle seninde olur.

Dalga felan geçtiğimi düşünme, ilgi söz konusu olunca bu tip başlıklar hit yapabiliyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    Swooll dergi ciddi bi dergi yalnız çok deişik ve güzel bi konu lazım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Türkiye Teknolojisi ve Kullanım Alanları (Genişletilebilir bir konu, hackide bu kavrama dahil edebilir, gençlerin bu olguyu ne şekilde algıladıklarından bahsedebilirsin.)

Toplam Hit: 1393 Toplam Mesaj: 7