Konulara Favorim Bölümü
-
Eklense her konuya atılan boş mesajların önüne geçilir, ayrıca üyelerde beğendikleri konulara anında erişebilir,
-
çentik olayı vardı bi ara rene boş olunca yazacaktı sözde :P
-

bu varya hocam.
-
@ SUPERBICO
Kast ettiğim o değil site içerisinde favorilerim ya da sevdiğim konular gibi bir başlık açılacak eklediğimiz konular orada olacak oradan ekleme çıkarma yapılacak senin verdiğin ctrl+d tuşu, :)
-
favori konularinin linkini al not defterine yapistir :)
-
Ya aslında tahribata yapılacak bir sürü şey var. Mesela sosyal gruplar. Forum sitelerinde görüyorsunuzdur. Bence sosyal gruplar sitenin kalitesini daha da artırır. Ne bileyim bir linux sosyal grubu oluşturulur. Adam birşeyi yapamayınca oraya post atar. Sorunu çözülür. E bunun için normal forum var neyine yetmiyor derseniz, ufacık bir sorun için konu açmak sitenin kirlenmesine de yol açıyor. Ana forumda daha kaliteli şeyler paylaşılır, nasılsa genel kullanıma açık. Örneğin şifre paylaşım grubu. Warez sitelerindeki gibi düşen güzel şifreler paylaşılır. Web masterlar için bir sosyal grup kurulur, orada siteler hakkında benim sitem nasıl, yeni site açtım muhabbetleri oradan olur. Bu önerimi reneye pm olarak attım ama orada en az 20 000 satır kod var. Sen benim hayatımı mı becermek istiyorsun diye bana bir kaydı. Keşke boş vakitleri olsa da yapsalar.