Konulara Favorim Bölümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Eklense her konuya atılan boş mesajların önüne geçilir, ayrıca üyelerde beğendikleri konulara anında erişebilir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

çentik olayı vardı bi ara rene boş olunca yazacaktı sözde :P

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

bu varya hocam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

@ SUPERBICO 

Kast ettiğim o değil site içerisinde favorilerim ya da sevdiğim konular gibi bir başlık açılacak eklediğimiz konular orada olacak oradan ekleme çıkarma yapılacak senin verdiğin ctrl+d tuşu, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

favori konularinin linkini al not defterine yapistir :)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya aslında tahribata yapılacak bir sürü şey var. Mesela sosyal gruplar. Forum sitelerinde görüyorsunuzdur. Bence sosyal gruplar sitenin kalitesini daha da artırır. Ne bileyim bir linux sosyal grubu oluşturulur. Adam birşeyi yapamayınca oraya post atar. Sorunu çözülür. E bunun için normal forum var neyine yetmiyor derseniz, ufacık bir sorun için konu açmak sitenin kirlenmesine de yol açıyor. Ana forumda daha kaliteli şeyler paylaşılır, nasılsa genel kullanıma açık. Örneğin şifre paylaşım grubu. Warez sitelerindeki gibi düşen güzel şifreler paylaşılır. Web masterlar için bir sosyal grup kurulur, orada siteler hakkında benim sitem nasıl, yeni site açtım muhabbetleri oradan olur. Bu önerimi reneye pm olarak attım ama orada en az 20 000 satır kod var. Sen benim hayatımı mı becermek istiyorsun diye bana bir kaydı. Keşke boş vakitleri olsa da yapsalar.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
Toplam Hit: 1165 Toplam Mesaj: 6