Konunun Silinmesini Rica Ediyorum.
-
Konu silinebilir teşekkür ederim
-
belki senin daha görüşmek istemiyodur . . hattını değiştirmiştir, msnden engeLLemiştir vs. sonuçta yüzünü biLe görmemişin :D
-
pctosuncan@hotmail.com ekle hocam
Hem Rize hem Derepazarı nerden bulcan :D -
helyum_pasha bunu yazdı:
-----------------------------
belki senin daha görüşmek istemiyodur . . hattını değiştirmiştir, msnden engeLLemiştir vs. sonuçta yüzünü biLe görmemişin :D
-----------------------------hacım ne diyorum ben sana ortak arkadaşlarımız var ne face ne msn ne teli 10 gündür offline. boş boş konuşup konuyu kirletmeyin.
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
helyum_pasha bunu yazdı:
-----------------------------hacım ne diyorum ben sana ortak arkadaşlarımız var ne face ne msn ne teli 10 gündür offline. boş boş konuşup konuyu kirletmeyin.
He konu çok dolu yani ? -
Smirnoff bunu yazdı:
ErzinCanLee bunu yazdı:
helyum_pasha bunu yazdı:
He konu çok dolu yani ?
-----------------------------dostum bak işin yoksa konuya girip yorum atmayın.ben rizeli arkadaşlar diyorum başkalarının yorum atmasına gerek yok işine bak ! :@ bişeyin boş olup olmadığınada sen karar weremezsin sana göre boş olabilir. ;)
-
Erzincanlee uzatmasan iyi edersin . Konunun silinmesini rica et ben sana haber vericem tmm . heycan ypma kardeş
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
ErzinCanLee bunu yazdı:
-----------------------------helyum_pasha bunu yazdı:
-----------------------------belki senin daha görüşmek istemiyodur . . hattını değiştirmiştir, msnden engeLLemiştir vs. sonuçta yüzünü biLe görmemişin :D
He konu çok dolu yani ?
-----------------------------dostum bak işin yoksa konuya girip yorum atmayın.ben rizeli arkadaşlar diyorum başkalarının yorum atmasına gerek yok işine bak ! :@ bişeyin boş olup olmadığınada sen karar weremezsin sana göre boş olabilir. ;)
Bundan sonra , Post atmadan önce arar,sorarım.. -
Tamamdır . Konu halledildi .