Konuşarak Yaz (Beta)
-
Bugün elime bir yazı geldi yazmaya başlarken neden konuşarak yazdırmıyorum bunu ben ya falan derken, bu programı buldum. Aksilik ya mikrofon girişimde sıkıntı olduğunda deneyemedim. Belki böyle birşeye ihtiyacı olan biri vardır diye de sizinle paylaşayım dedim. Deneyen olursa yorumlarını yazarsa sevinirim. Site iyiyse başka bir pc'den konuşarak yazmaya devam ederim :) Hatta bildiğiniz bu tarz siteler veya programlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
sitemiz:
-
çalıştıramadım bir türlü mikrofon simgesi yok.
https://translate.google.com.tr/ den zaten mikrofon simgesine tıklayarak ve konuşmaya başlayarak yazabiliyorz müride.
-
zalimadam bunu yazdı
çalıştıramadım bir türlü mikrofon simgesi yok.
https://translate.google.com.tr/ den zaten mikrofon simgesine tıklayarak ve konuşmaya başlayarak yazabiliyorz müride.
aynen gayet başarılı bir sistem :) Bazen makale yazarken kullanıyorum önce konuşup sonra yazdığını editliyorum :)
-
Ayrica android cep telefonun varsa internete bagliysan klavyeyi kullanarak yazi yazabildigin her yere konusarak ta yazabiliyorsun.
-
mikrofonu bulamadım ki ben daha :D
-
mikrofon bendede çıkmadı. arkada özel bir sistem yok galiba. chrome'un özelliğini kullanıyor galiba?
Birde kaynak kodlarını saklamak için iç içe 3-4 defa unescape içine alınmış olmasıda bir hayli tuhafıma gitti.
-

-
saftiriksincap bunu yazdı

<script>
var mikrofon = document.getElementById('mikrofon');
var sayac=0;
var ayrac,dmetin;
mikrofon.onfocus = mikrofon.blur;
mikrofon.onwebkitspeechchange = function(e) {
var yses;
if (document.getElementById("seslenoktalama").checked ) {
yses = sesleNoktalama(mikrofon.value);
} else {yses =mikrofon.value }
if (sayac==0){ayrac=""}else if (document.getElementById("altsatir").checked==true){
ayrac="<br/>";
}else {
ayrac=" ";
}
CKEDITOR.instances.editor.setData( CKEDITOR.instances.editor.getData() + ayrac + yses );
document.getElementById('mikrofon').value = "";
sayac++;
};
</script>"
Orda bi sıkıntı göremedim ben üstad...
Bu arada başarılar ve mikrofon işareti gözükmüyor