Konuşmaları Kaydetme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crackerlive
    crackerlive's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Mesela google'da gtalk ile yaptığınız konuşmaları gmailinizde görebiliyorsunuz kayıt edip...

Bunu hotmail'de yapabiliyor muyuz? msn ile yaptığım görüşmeleri hotmailime kayıt ettirmek istiyorum..

Msn plus felan önermeyin ben hotmailime kayıt ettirmek istiyorum otomatik olarak yapıcak bunu

Böyle birşey mümkün mü?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Her ne kadar rezil hotmaili kullanmadığımdan dolayı yeteri bilgim olmasada yok diye biliyorum...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    msni ilk yüklediğin zaman sana soruyor: yazdıklarınız kaydedilsin mi diye. eveti seçersen documents and settingse xml olarak kaydediyo diye biliyorum.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

PLusa faLan gerek yoktur kendisinin de konuşmaLarı kaydeden özeLLiği mevcut.

Ama ben konuşmaLarımı kimse okumasın şöyLe güzeLcene sakLasın 4 5 özeLLik fLnda ekLerim ben dersen pLusLa konuşmaLarını aynı zamanda şifreLeyebiLirsinde

@edit:pLusı nerden sıçmışım ben pLus muhabbeti dönmeden? neyse biLgiLendirdik gene :D

Sadece bi imza..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek
    msn plus gayet hoş kaydediyor
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

edut : yanlis yere yazmisim a.q. :) pardon

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:
    -----------------------------

ahanda yaragi yedikkkkkkkkkkk

Отсутствует почтовый ящик
    Зарегистрируйтесь в службе Windows Live Hotmail и получите бесплатный настраиваемый почтовый ящик большого объема с надежной системой обеспечения безопасности.

Примечание. Независимо от того, используется ли служба Hotmail или нет, всегда можно перейти к списку контактов. © Корпорация Майкрософт (Microsoft Corp.), 2009
    Конфиденциальность
    Условия использования

silmisler a.q.

icime dogdu. 

-----------------------------

alaka ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crackerlive
    crackerlive's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama ben hotmail posta kutumda saklamak istiyorum yani bire bir kimle görüştü isem hotmailimde bulunsun istiyorum böyle birşey sanırım hotmailde yapamıyoruz?
Toplam Hit: 2537 Toplam Mesaj: 8