Konuşmaları Kaydetme
-
Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Mesela google'da gtalk ile yaptığınız konuşmaları gmailinizde görebiliyorsunuz kayıt edip...
Bunu hotmail'de yapabiliyor muyuz? msn ile yaptığım görüşmeleri hotmailime kayıt ettirmek istiyorum..
Msn plus felan önermeyin ben hotmailime kayıt ettirmek istiyorum otomatik olarak yapıcak bunu
Böyle birşey mümkün mü?
-
Her ne kadar rezil hotmaili kullanmadığımdan dolayı yeteri bilgim olmasada yok diye biliyorum...
-
msni ilk yüklediğin zaman sana soruyor: yazdıklarınız kaydedilsin mi diye. eveti seçersen documents and settingse xml olarak kaydediyo diye biliyorum.
-
PLusa faLan gerek yoktur kendisinin de konuşmaLarı kaydeden özeLLiği mevcut.
Ama ben konuşmaLarımı kimse okumasın şöyLe güzeLcene sakLasın 4 5 özeLLik fLnda ekLerim ben dersen pLusLa konuşmaLarını aynı zamanda şifreLeyebiLirsinde
@edit:pLusı nerden sıçmışım ben pLus muhabbeti dönmeden? neyse biLgiLendirdik gene :D
-
msn plus gayet hoş kaydediyor
-
edut : yanlis yere yazmisim a.q. :) pardon
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------ahanda yaragi yedikkkkkkkkkkk
Отсутствует почтовый ящик
Зарегистрируйтесь в службе Windows Live Hotmail и получите бесплатный настраиваемый почтовый ящик большого объема с надежной системой обеспечения безопасности.
Примечание. Независимо от того, используется ли служба Hotmail или нет, всегда можно перейти к списку контактов. © Корпорация Майкрософт (Microsoft Corp.), 2009
Конфиденциальность
Условия использованияsilmisler a.q.
icime dogdu.
-----------------------------alaka ?
-
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama ben hotmail posta kutumda saklamak istiyorum yani bire bir kimle görüştü isem hotmailimde bulunsun istiyorum böyle birşey sanırım hotmailde yapamıyoruz?