folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Konusunu Hatırladığım Ve İsmini Hatırlayamadığım Bir Film (İstek)

Konusunu Hatırladığım Ve İsmini Hatırlayamadığım Bir Film (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek
    filmi indiricem ama ismini bilemiyorum nettede arattım ama bi sonuca ulaşamadım, konusu kısaca şöyle genç bi çocuk vardı, babası askeri pilot çocukta babasından öğrendiği kadarıyla uçak kullanabiliyo. babası ırakta esir alınınca bununda kafası atıyo ıraka gidip babasını kurtarmaya çalışıo ordudan emekli zenci bi asker buna savaş uçağı ile uçmayı öğretiyo. hatta filmin başında eleman uçakla motosikletli bi arkadaşıyla yarışıyo. çocuk uçak kullanırken walkman dinliyo yoksa uçamıyo :D çok eski bi film sanırım 80 yada 90 ların filmi. bilen varsa ismini verirse sevnirim şimdiden teşekkürler..

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyberfalcon
    cyberfalcon's avatar
    Erkek
    öyle bir film hatırlıyorum, ama ırakta değil de libya da geçiyord galiba, adı da demir kartallar olması lazım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hocam dedigin film Demir Kartal (orj: Iron Eagel) http://www.imdb.com/title/tt0091278/ adresinde detay bulabilirsin. you tube daki videosu http://www.youtube.com/watch?v=cGvlMHLIi10

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 750 Toplam Mesaj: 3