Konut Kredisi Ve Dask
-
-
yaptır abi kaç para bişi sanki ? en son 130m2 için 67 tl ödemiştim sanırım.
-
baristbt bunu yazdı
Yaptiracamda zaten bu bankacılarin dayatmasina gıcık oluyorum sanki zorunluluk var gibi onu merak ediyorum
-
Ev ipotekli oldugu icin bankada hak sahibi yani eve ortak.. Yani ortak oldugu evi guvenceye almak icin dask yapilmasini istiyor hocam. Ne zaman borcu biter o zaman ortaklik biter.
-
THT2005 bunu yazdı
Ev ipotekli oldugu icin bankada hak sahibi yani eve ortak.. Yani ortak oldugu evi guvenceye almak icin dask yapilmasini istiyor hocam. Ne zaman borcu biter o zaman ortaklik biter.
Tamam doğru hocam yapacakta kendisimi yapacak yoksa benim istediğim yerde yapmaya hakkim varmi
-
seagate189 bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
Yaptiracamda zaten bu bankacılarin dayatmasina gıcık oluyorum sanki zorunluluk var gibi onu merak ediyorum
Konut kredisi ile birlikte Hayat sigortası zorunlu ama dask zorunlu değil hocam yani o bankadan yaptırmak zorunlu değil gidip başka yerdende yaptırabilirsin bir de ilk sene yaptırıp bir daha yaptırmassan sorun olmaz herkes zaten ilk sene elektrik su faturalarının üstüne almak için filan yaptırıyor sonra sigortacısının kapasını çalan yok :)
-
reklam yapmak gibi olmasın burdan 3 dk da yapabilirsin hocam :) http://www.dask123.com (çalıştığım proje)
-
seagate189 bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Tamam doğru hocam yapacakta kendisimi yapacak yoksa benim istediğim yerde yapmaya hakkim varmi
Istedigin yerde yaptirabilirsin. Ben oyle yapiyorum.