Konuya Etiket Girme Mantığı
-
iyi geceler müridler. şimdi öyle botun etiket sistemini düzenliyim dedim. gelen etiketleri kontrol edip değişikliğe gidecektim ama aklıma birşey takıldı.
diyelim ki bir konuya etiket giriyoruz. örnek olarak;
1.etiket
xxx turbobit indir
etiketimiz bu. ikinci bir etiket girdiğimizde;
2.etiket
xxx turbobit veya xxx indir
diye bir etiket girelim mesala. bu durumda girdiğimiz 2.etiket gereksiz olur mu ? niye olsun derseniz. 'turbobit' ve 'indir' kelimelerini diğer etikette kullandık zaten.
ee zaten normalde her konuya 4-5 max etiket girdiğimizi düşünelim bu diğer etiketleri daha farklı değerlendirmek mantıklı olmaz mı ?
veya sistem farklı işliyordur bilmiyorum. gece gece öyle aklıma takıldı sorayım dedim umarım anlatabildim derdimi.
birde aynı şekilde
xxx turbobit indir ile xxx indir turbobit
arasında fark var mı ?
-
Spama girer dediğin yöntem
Edit: aşağıdaki linkte verilen white hat yöntemi gayet sana uygun
Underground tarafından 23/Haz/13 06:50 tarihinde düzenlenmiştir -
-
itfaiyeci bunu yazdı
linkde güzel bilgiler var ama benim sorumu tam olarak karşılamıyor.
-
çıkan sonuç şöyle beyler.
xxx turbobit indir
diye bir etiket girdik diyelim. bu etiket 'xxx indir' 'indir xxx' 'turbobit xxx' gibi çeşitli kombinasyonlar yerine geçiyor.
yani milletin önerisi 'xxx turbobit indir' diye bir etiket yaptıktan sonra 'xxx indir' ve türevi bi etiket girmek yerine aramaya yönelik daha farklı etiketler kullanmak. böylelikle çeşitlilik ve hitap edilen yelpaze artar.
araştırmalarımdan bu sonuç çıktı. bi kaç siteyi de inceledim ayrıca bu mantık hakim olaya.
merak eden olur işine yarar belki birilerinin.