Kony 2012 Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

beyler bu nedir ? çok fazla muhabbeti geçiyor. Destek felan verin gibisinden şeyler diyorlar. videoyu izledim fakat adam akıllı birşey anlamadım.

insanlığa yararlı, herkesin izlemesi gereken birşey sanırsam. birisi aydınlatırsa iyi olur sanki

http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek

hocam uganda da kony isminde bir adam varmış, bu adam çocukları kaçırıp kızları cinsel köle, erkekleri de kendi çocuk ordusuna asker yapıyormuş. çocuklara kendi ailelerini öldürtüyormuş. tabi çocuklara işkenceler vs. gırla gidiyor. bundan 8-9 sene önce jacob diye bir çocuk ordan kaçmış. bu çocuğun kardeşini boğazını keserek öldürmüşler. vidyoyu hazırlayan adam bu çocuğa söz vermiş bu olanları bitirecem diye. abd de beyaz saraya gitmiş ama geri çevirmişler. neyse sonra facebook çıkınca orda bir grup kurmuşlar, o grup gittikçe büyümüş. sonra yine beyaz saraya gitmişler bu sefer abd oraya 100 kişi göndermiş uganda ordusunu eğitmesi için. ama diyolar ki abd bu 100 kişiyi çoğunluğa uyup da gönderdi, eğer bu olay unutulur da ilgi kalmazsa bu adamları geri çekerler, yine her şey aynı devam eder. bunu önlemek için bu adamlar kony denen şahsı ünlü yapmaya karar vermişler. böylece herkes olaydan olaydan haberdar olur vs. ünlülerin her dediği saniyede yayıldığı için ünlü şahıslardan yardım istemişler. şimdi de bu vidyonun sürekli paylaşılmasını istiyorlar. bu arada dünyanın artık değiştiğini, teknoloji ile birlikte haberleşmenin kolaylaştığını, paranın en üstte olduğu piramidin artık tersine döndüğünü söylüyorlar, dünya insanları artık birbirlerini korumalı vs. diyorlar. olay bundan ibaret anladığım kadarıyla

ulan bir susar mısın?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afer
    afer's avatar
    Erkek

Ben de ilk izlediğimde çok etkilenmiştim videodan. Fakat, işin arkasında farklı şeyler olabilir diye de düşünmedim değil. Çünkü, Amerika'nın hedef aldığı her lider en sonunda ölüyor ve ülkesi "demokrasi" adı altında sömürülüyordu. Zira, Uganda da petrol rezervlerinin bolca bulunduğu ülkelerden. Bu yüzden, bu Kony olayı irdelenmesi gereken bir konu. İlgilenenler bir de şunu izlesinler:

http://www.youtube.com/watch?v=vO9HL99itSU

Çömezlikten çıkacağı günü bekliyor...
Toplam Hit: 1073 Toplam Mesaj: 4