folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Konya Selculukda Kredı Kartı Ile Yemek Alabilicemiz Bi Site Yokmu ?

Konya Selculukda Kredı Kartı Ile Yemek Alabilicemiz Bi Site Yokmu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yemek sepeti kapıda alıyor kredı kartından alcam beyler konyada degilim baska kısıye soylıcem yemegı varmı boyle bı sayfa.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Kardeşim yemek sepetinde online ödeme mevcut bazı restorantlarda arama kısmında online ödeme seçeneğini işaretleyip arat eminim çıkacaktır.
    Yemek restoran arama-detaylı restorant arama-bulunduğun yeri seç-online ödemeyi işaretle arat

flassy tarafından 12/Tem/13 20:25 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    flassy bunu yazdı

Kardeşim yemek sepetinde online ödeme mevcut bazı restorantlarda arama kısmında online ödeme seçeneğini işaretleyip arat eminim çıkacaktır.
    Yemek restoran arama-detaylı restorant arama-bulunduğun yeri seç-online ödemeyi işaretle arat

o yemeksepetının amk , kredı kartı ıle yemek siparısı verdım acık olmayan yerı acık gıbı gostermiş sitede.. siparisi alamadım ayrıca parayıda hesaba 2 gun sorna yatırcaklarmiş.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 586 Toplam Mesaj: 3