folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Konya Zaferde Noter Varmı Bıldıgınız ?

Konya Zaferde Noter Varmı Bıldıgınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konya zafer civari noterlerın adreslerı lazım internetde baktım ama konyayı bilmedıgım ıcın hangısı bılemedım yardımcı olabilecek varmı?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

gonyayı özledim ya :) 13 noter var 

https://tr.foursquare.com/v/konya-13-noter/4f7e8e1ae4b04fb0c32f0278 unuttum ama tam tarif edemiyorum hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

http://tinyurl.com/qbnwjrw

Yaklasik buralarda bir tane var, binalardaki levhalara bakarsan gorursun. Sanirim binanin ikinci katindaydi.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Zafer meydanından kültür parka giderken binaların bittiği yerden sola dön sarı kapılı biyerden içeri gireceksin. (sarı diye hatırlıyorum) 1.kata çıkınca görürsün. En kötü tabelasını görürsün.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Alaadinden kultur parkina giderken solda kultur park karsisinda   kosede gorursun essek kadar tabela var zaten civarda bi tek 13noter orasi var.. 

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Erkek

Kapanmadıysa Araboğlu Makasına girerken (yeni adıyla dershaneler sokağı) sağdaki pasajın üst katında vardı. Bir tane de Şerafettin Caminin orada var ama zafere uzak olur.

Toplam Hit: 2189 Toplam Mesaj: 7