Koordinator Nedir? Neler Yapar?
-
Bu konuda yazilmis bir kitap ya da kaynak ya da tecrubeleriniz nelerdir? Paylasir misiniz..?
Iyi bir koordinator is'e neler katmalidir,nelere dikkat etmelidir..?
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.. -
Kooordinatör: ibrikçibaşı lığı yapar.
İbrikçibaşı: Selçuklular döneminde henüz çeşmeler yokken .Camii wc lerinin önünde boşalan ibrikleri doldurup sıraya koyan kişi.
Adamın biri sıkışmış hızla wc ye doğru koşarak ibriği kaptığı gibi içeri girerken ibrikçi bunu yakalamış.koy len onu yerine demiş.adam korkusundan koymuş yere.şunu al demiş .oda ne farkeder deyince , ibrikbaşıda biz neyiz lam burda demiş.
-
ehuehu.. Biz simdi Selcuk'lular zamanina gitmeyecegimiz icin,gunumuz sartlarinda anlatim,kaynak vs olursa iyi olur:)
-
selam bir a.ş de ben genel koordinatörüm raporlama mercim genel müdürüm lojistik - muhasebe - bilgiişlem direk bana bağlı birimler satınalma ve pazarlama müdrü ile kurmay ilişkilerimiz var korrdinatör bağlı bulunduğu şirkettedi sorumlu olduğu işlerin rutininden daha ziyade iyileştirici bir görevde sorumluluk alır örneğim maliyeti düşürerek perfonmansı artıra bilmek için porojeler ve iş planlamaları yapar . (örnek :10 adet olan ve günde 200 nokta olan sevkiyat palanlama departmanını araç ve personel sayısını düşürerek 250 noktaya çıkarmak gibi vs. ) daha başka sorunların olursa yanıtlaya bilirim
-
Anladim,tesekkur ederim paylastigin icin..
Bu konuyla ilgili hic bir kaynagin olmayisi cok garip,yasayarak ogrenecegiz elbet ama birisinin yasadiklarini,yaptiklarini paylasmasi,en azindan fikir ve hedefe ilerleme,hedefleri ilerlet acisindan iyi olurdu..
-
bu adresde yardımcı bilgiler var bir yönetici nasıl olur v.s
-
Adresi inceleyecegim..Tesekkur ederim tekrar..
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------Kooordinatör: ibrikçibaşı lığı yapar.
İbrikçibaşı: Selçuklular döneminde henüz çeşmeler yokken .Camii wc lerinin önünde boşalan ibrikleri doldurup sıraya koyan kişi.
Adamın biri sıkışmış hızla wc ye doğru koşarak ibriği kaptığı gibi içeri girerken ibrikçi bunu yakalamış.koy len onu yerine demiş.adam korkusundan koymuş yere.şunu al demiş .oda ne farkeder deyince , ibrikbaşıda biz neyiz lam burda demiş.
-----------------------------yerlere yattım ha :DDD