folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Koordinator Nedir? Neler Yapar?

Koordinator Nedir? Neler Yapar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Bu konuda yazilmis bir kitap ya da kaynak ya da tecrubeleriniz nelerdir? Paylasir misiniz..?
    Iyi bir koordinator is'e neler katmalidir,nelere dikkat etmelidir..?
    Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler..

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Kooordinatör: ibrikçibaşı lığı yapar.

İbrikçibaşı: Selçuklular döneminde henüz çeşmeler yokken .Camii wc lerinin önünde boşalan ibrikleri doldurup sıraya koyan kişi.

Adamın biri sıkışmış hızla wc ye doğru koşarak ibriği kaptığı gibi içeri girerken ibrikçi bunu yakalamış.koy len onu yerine demiş.adam korkusundan koymuş yere.şunu al demiş .oda ne farkeder deyince , ibrikbaşıda biz neyiz lam burda demiş.

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    ehuehu.. Biz simdi Selcuk'lular zamanina gitmeyecegimiz icin,gunumuz sartlarinda anlatim,kaynak vs olursa iyi olur:)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    selam  bir a.ş de ben genel koordinatörüm raporlama mercim genel müdürüm lojistik - muhasebe - bilgiişlem direk bana bağlı birimler satınalma ve pazarlama müdrü ile kurmay ilişkilerimiz var korrdinatör bağlı bulunduğu şirkettedi sorumlu olduğu işlerin rutininden daha ziyade iyileştirici bir görevde sorumluluk alır örneğim maliyeti düşürerek perfonmansı artıra bilmek için porojeler ve iş planlamaları yapar . (örnek :10 adet olan ve günde 200 nokta olan sevkiyat palanlama departmanını araç ve personel sayısını düşürerek 250 noktaya çıkarmak gibi vs. ) daha başka sorunların olursa yanıtlaya bilirim

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Anladim,tesekkur ederim paylastigin icin..

Bu konuyla ilgili hic bir kaynagin olmayisi cok garip,yasayarak ogrenecegiz elbet ama birisinin yasadiklarini,yaptiklarini paylasmasi,en azindan fikir ve hedefe ilerleme,hedefleri ilerlet acisindan iyi olurdu..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

http://www.canaktan.org

bu adresde yardımcı bilgiler var bir yönetici nasıl olur v.s

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Adresi inceleyecegim..Tesekkur ederim tekrar..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:
    -----------------------------

Kooordinatör: ibrikçibaşı lığı yapar.

İbrikçibaşı: Selçuklular döneminde henüz çeşmeler yokken .Camii wc lerinin önünde boşalan ibrikleri doldurup sıraya koyan kişi.

Adamın biri sıkışmış hızla wc ye doğru koşarak ibriği kaptığı gibi içeri girerken ibrikçi bunu yakalamış.koy len onu yerine demiş.adam korkusundan koymuş yere.şunu al demiş .oda ne farkeder deyince , ibrikbaşıda biz neyiz lam burda demiş.

-----------------------------

yerlere yattım ha :DDD

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 17403 Toplam Mesaj: 8