Köpeğimde Epilepsi Sara Hastalığı Çıktı
-
arkadaşlar aranızda köpek besleyen arkadaslara bi sorum olucak köpeğinizde böyle bi hastalık varmı bianda hareketleri değişiyo nefes alamıyomus gibi kasılmalar felan ne yapcagımı bilemiyorum lütfen yardım veterineri aradım hiçbişey yapamazsınız geçmesini bekleyin diyo lütfen bilgi acil
-
Veteriner Hekimi bu işi en iyi bilen değil mi?
Dandik veteriner hekimi ise bilemem ama o ne dediyse onu yap bence.
-
Lutfen hekiminize danisin Size bu derece ciddi konuda netten yardmci olamam. Hastalik var ise gecmez,ilac ile kobtrol altina alinir
-
Hocam öncelikle gecmis olsun..Bir arkadasimin köpeginin basina gelmisti ayni hastalik bildigim kadariyla o bir tedavi uygulamadi..Köpegini karantinaya aldi.Vitamin ve kalsiyum koydu yemeklerine..Ve 1 hafta sonra köpegi eski haline geldi..Umarim yardimci olabilmisimdir..
Not : Köpegine eskisinden daha fazla ilgi göster ve nöbet gecirdiginde panik yapma gözlerinin icine bakip rahatlamasini sagla..
-
öncelikle geçmiş olsun çok lanet insanı hele hele köpeğini çok seven biriysen diri diri mezara sokacak ırsi bir hastalıktır tedavisi yoktur ama kontrol altına alınabiliyor diye biliyorum bende ama oda kesin değil yani kontrol altına almak için ilaç var fakat kontrol altına alacağı kesin değil. Bir köpek belgeselinde izlemiştim terynin birinde vardı aynı hastalık hayvan asla durmazksızın kuyruğunun peşinden koşuyordu sonunda kusuyordu yüyürken kafasını duvarlara vuruyordu falan sonra tekrar kaldığı yerden kuyruğunun peşinde dönmeye devam ediyordu cidden tam bir işkence ! Sonra birde hayvanlara cennet cehennem yok öyle mi ? O zaman sizin tanrınız bildiğimiz sadit amk hem yarattığına işkence çektirecek hemde hiç bir mükafat vermeyecek ? Neyse konu sapmasın Allah yardımcın olsun cidden çok üzüldüm bir köpek sevdalısı olarak fakat coltfire hocamın dediğini yapmaya çalış köpeklerde tıpkı çocuklarımız gibidir ebeveynlerin tepkisine göre panik yapar yada rahatlarlar köpeğin o haldeyken çok sakin,hiç birşey olmuyormuş gibi davran fakat rol yapma bunu cidden benimse çünkü sende bilirsinki köpekler sahiplerinin hislerini hissedebilirler işin kolay değil umarım bir an önce köpeğin düzelir dostum..
-
haywan bilgisine çok güwendiğim bi tanıdığım war ona sordum şimdi weterinere gitsin dedi bişi yapamazsın demiş oldğunu belirtim yarın haber wercek eksrta bişi yapabilirmisin die ama bişi yapılmazsa köpeğinden olabilir dedi :S
internette boğaziçi weteriner kliniğine ,animate ye we jueni yi tellerini alsın arasın dedi 7/24 açıkmış en azından kriz halinde ne yapılcaksa söylerlermiş yarında kendi araştırıp dicek
-
umarım hastalığı gecer cok üzücü durum
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
haywan bilgisine çok güwendiğim bi tanıdığım war ona sordum şimdi weterinere gitsin dedi bişi yapamazsın demiş oldğunu belirtim yarın haber wercek eksrta bişi yapabilirmisin die ama bişi yapılmazsa köpeğinden olabilir dedi :S
internette boğaziçi weteriner kliniğine ,animate ye we jueni yi tellerini alsın arasın dedi 7/24 açıkmış en azından kriz halinde ne yapılcaksa söylerlermiş yarında kendi araştırıp dicek
-----------------------------irwa çok teşekkür ederim weterinere götürdük elektro sok felan bişeyler yaptılar ilaca basladık röntgenleri çekildi.ilacla bunun olmasını engelliyebilirmişiz ama geçirmek mümkün değilmiş köpeğim bunu kullancak sürekli yani :S teşekkür ederim tekrar
-
hepinize çok teşekkür ederim köpeğim suan ilac altında şuanlık durumu iyi.