folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kopekbaligi İnternet (Uydu Net)

Kopekbaligi İnternet (Uydu Net)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaslar baslik biraz sacma oldu ama baska turlu anlatamazdim galiba ? neyse konu su.uydu anten ile baglanilan bir interner servis saglayici vardi ve hatta canaklarinda kopekbaligi resmi vardi ayrica adi ya shark yada barracuda gibi birseydi ? goreniniz bileniniz varmi acaba,ben bulamadimda ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hocam uydu net mi lazım? 

http://www.tooway.com/tr/

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

zamanında çok araştırdığım tam ve doğru bilgi alamadığım sadeceçok pahalı olduğunu öğrendiğim sistem

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

SharkNet

süper jenerik isim lan aslında, bunu ai temelli ips için kullanabilirim :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

zamanında çok araştırdığım tam ve doğru bilgi alamadığım sadeceçok pahalı olduğunu öğrendiğim sistem

İleri düzeyde bilgim yok ama genel olarak sorun varsa cevaplayabilirim hocam. Çok pahalı olmasının ana sebebi ekipman fiyatları ve ana servis sağlayıcı(uyduyu işleten) şirketlerin çalışma şeklinden kaynaklanıyor. 

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

İleri düzeyde bilgim yok ama genel olarak sorun varsa cevaplayabilirim hocam. Çok pahalı olmasının ana sebebi ekipman fiyatları ve ana servis sağlayıcı(uyduyu işleten) şirketlerin çalışma şeklinden kaynaklanıyor. 

mahalleye kurup tüm mahalleye neti burdan sağlamak istemiştik bir ara (mahalledeki herkes çocukluk arkadaşı ve teknolojik insanlr olunca çılgın fikirler oluşuyor) sene 2005 filandı sanırım hiç tam bilgi bulamamıştık o zamanlar

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

kotalar sıkıntılı acayıp

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Kullanmıştım ben ama benim kullandığım sistem skystar 2 dijital tv kartıylaydı. Eutelsat uydusunda opensky denilen bir sistem vardı. Ama sen istekleri dial up veya başka bir yöntemle serverlarına göndermen gerekiyordu. Uydudan hızlı gönderiyorlardı. İllaki kullandığın bir netin olmak zorundaydı. 50 euro felan istiyordu o zamanda bile aylık. 1 Aylık vodafone gprs internetle beraber açtırıp kullanmıştım. Hiç tavsiye etmediğim sistemdi şu an nasıl bilmiyorum 2003 felandı kullandığım. 

Syntax error..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pahali ve kota cok sikintili.ilgilenen arkadaslara tesekkurler.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Balyoz99 bunu yazdı

Hocam uydu net mi lazım? 

http://www.tooway.com/tr/

balkan telekom benim musterim. eger isterseniz bir goruse bilirim.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
Toplam Hit: 1114 Toplam Mesaj: 10