Kopekbaligi İnternet (Uydu Net)
-
Arkadaslar baslik biraz sacma oldu ama baska turlu anlatamazdim galiba ? neyse konu su.uydu anten ile baglanilan bir interner servis saglayici vardi ve hatta canaklarinda kopekbaligi resmi vardi ayrica adi ya shark yada barracuda gibi birseydi ? goreniniz bileniniz varmi acaba,ben bulamadimda ?
-
Hocam uydu net mi lazım?
http://www.tooway.com/tr/
-
zamanında çok araştırdığım tam ve doğru bilgi alamadığım sadeceçok pahalı olduğunu öğrendiğim sistem
-
SharkNet
süper jenerik isim lan aslında, bunu ai temelli ips için kullanabilirim :D -
sunyy2003 bunu yazdı
zamanında çok araştırdığım tam ve doğru bilgi alamadığım sadeceçok pahalı olduğunu öğrendiğim sistem
İleri düzeyde bilgim yok ama genel olarak sorun varsa cevaplayabilirim hocam. Çok pahalı olmasının ana sebebi ekipman fiyatları ve ana servis sağlayıcı(uyduyu işleten) şirketlerin çalışma şeklinden kaynaklanıyor.
-
Balyoz99 bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
İleri düzeyde bilgim yok ama genel olarak sorun varsa cevaplayabilirim hocam. Çok pahalı olmasının ana sebebi ekipman fiyatları ve ana servis sağlayıcı(uyduyu işleten) şirketlerin çalışma şeklinden kaynaklanıyor.
mahalleye kurup tüm mahalleye neti burdan sağlamak istemiştik bir ara (mahalledeki herkes çocukluk arkadaşı ve teknolojik insanlr olunca çılgın fikirler oluşuyor) sene 2005 filandı sanırım hiç tam bilgi bulamamıştık o zamanlar
-
kotalar sıkıntılı acayıp
-
Kullanmıştım ben ama benim kullandığım sistem skystar 2 dijital tv kartıylaydı. Eutelsat uydusunda opensky denilen bir sistem vardı. Ama sen istekleri dial up veya başka bir yöntemle serverlarına göndermen gerekiyordu. Uydudan hızlı gönderiyorlardı. İllaki kullandığın bir netin olmak zorundaydı. 50 euro felan istiyordu o zamanda bile aylık. 1 Aylık vodafone gprs internetle beraber açtırıp kullanmıştım. Hiç tavsiye etmediğim sistemdi şu an nasıl bilmiyorum 2003 felandı kullandığım.
-
pahali ve kota cok sikintili.ilgilenen arkadaslara tesekkurler.
-
Balyoz99 bunu yazdı
Hocam uydu net mi lazım?
http://www.tooway.com/tr/
balkan telekom benim musterim. eger isterseniz bir goruse bilirim.