folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Köpekten Korkan Milli Atlet Birinci Oldu!

Köpekten Korkan Milli Atlet Birinci Oldu!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Isparta'da düzenlenen halk koşusunda peşine takılan köpekten korkan milli atlet, zaten önde götürdüğü yarışı açık ara birinci tamamladı.
    Isparta Belediyesi tarafından Atatürk'ün Isparta'ya gelişinin 77'inci yılı anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen, 3. Geleneksel Atatürk Halk koşusuna katılan milli atlet Mehmet Çağlayan, peşine bir sokak köpeği takılınca zor anlar yaşadı.
    Çünür mevkiinde başlayan ve Belediye önünde son bulan büyükler kategorisi 6 bin 700 metrelik koşunun startını Isparta Valisi Şemsettin Uzun ve Belediye Başkanı Hasan Balaman birlikte verdi.
    Start anından itibaren ilk sıraya yerleşen Mehmet Çağlayan, yarışın şehir merkezi bölümünden geçerken, peşine bir sokak köpeği takıldı. Atletle birlikte koşmaya başlayan köpek, Çağlayan'a zor anlar yaşattı. Köpekten korkan milli atlet daha da hızlandı, aynı zamanda da hakem ve çevredekilerden köpeği uzaklaştırmaları için yardım istedi. Mehmet Çağlayan, hızını artırınca, kendisini takip eden rakipleriyle arasındaki farkı açarak, birinciliği elde etti.
    Mehmet Çağlayan'ı kutlayan Belediye Başkanı Hasan Balaman, ''Başarılarının devamını diliyorum. Birinci olmanda sanırım davetsiz bir misafir etkili olmuş'' dedi.
    Milli atlet Mehmet Çağlayan, ''Aslında köpekten korkmam. Yarışa konsantre olmuştum. Bir anda yanımda bir köpek belirmesiyle korkarak, hızlanmak zorunda kaldım. Köpek yarışı kazanmama olmasa da farkı açmama neden oldu'' diye konuştu.

Kaynak + Haberin Devamı : http://www.milliyet.com.tr/2007/03/05/son/sonspo03.asp

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    Köpekten korkan milli atlet daha da hızlandı, aynı zamanda da hakem ve çevredekilerden köpeği uzaklaştırmaları için yardım istedi. Mehmet Çağlayan, hızını artırınca, kendisini takip eden rakipleriyle arasındaki farkı açarak, birinciliği elde etti.
    ---------------------------
    koptum a.q :D:D:D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Köpekte bişi yokki, hayvan eşlik etmek istemiş, adam korkmuş:D hayra girmiş hayvan....

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Milli atlet Mehmet Çağlayan, ""Aslında köpekten korkmam. Yarışa konsantre olmuştum. Bir anda yanımda bir köpek belirmesiyle korkarak, hızlanmak zorunda kaldım. Köpek yarışı kazanmama olmasa da farkı açmama neden oldu"" diye konuştu.
    ---------------------------------------------------------------

ehuehuehuehuehu bune böle yaf şaka gibi...:):)(:

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Aslında adama doping teşhisi koymaları lazım :)
    Bir nevi köpek o işlevi görüyor burada :P

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inka_zuba
    inka_zuba's avatar
    Erkek
    hayır ya ok yook hepiniz yanlıs soyluyonuz .kopek birinci olmaya calıstı kestırmeden yarısa gırdı finallap ta:D adam buna izin vermedi . adamın gotünde duraceell pil vardı tabi:D zaten yarıs bıtınce acıkladı kopegin gotundekı piller kotudur fılan:D ahuahahaaD:D

wista kursun olum herkes:D~/tbt/...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Amk iyiki eşşek kovalamamış o daha kötü :) Yakalayınca skiyor :p Videosu vardı bir ara :))

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek
    çeveredekiler de köpeğin peşinden koşmaya başladımı acaba :D
    bundan sonra o atlet yanında garanti birincilik için köpekle gelmeye başlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    inka_zuba kopardın yaa:D

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 776 Toplam Mesaj: 9