Kopmuşuz Be Dostlar???
-
şöyle bir msn e girdimde yaw uzun zamandır konuşmadığım arkadaşlar var Tabiki tahribatdan belki yoğunluk belki meşguliyet herkesin halini hatrını sordum tek tek ya düşünüyorumda internetde böyle arkadaşlıklar bulmak zor yok hack mek boş iş herkes işi düşünce geliyo gibi bir izlenim almış Boşverin Tahribat böyle güzel mürid kardeşlerim.. Ve yeni arkadaşlar için (çömlere diyom :) ) djalper@hepsibeles.net ekleyin beyler diğer arkadaşlarımızda verirlerse aramıza yenilerini alak
niye yazdım? içimden geldi:) -
dicey küstüm a.lemin k.ralı
bana hal hatır sormadın. Öyle olsun : (
Ayrıca kahretsin ki iş, güç ,yoğunluktan kopuyor insan. Herhalde sizin de öyledir -
ince bir çizgi var dostum;
burası hem dostluk, hem bilgi ortamı. bunu sadece dostluk ortamına çevirenler olayın içine ediyorlar. sadece bilgi ortamına çevirenler de fazla robotvarî oluyorlar.
dashağıda, geyiğide, hackide, bilgi aktarımınıda, dert paylaşmayıda, yerinde ve zamanında gerek forumda olsun gerekse diğer platformlarda (msn, irc) olsun dengede tutmak lazım. aksi halde olayın poku çıkıyor. ortam cıvıyor ve son günlerdeki durumda bunu gösteriyor -
söylettirme online değilsin engellediysen bilmem :)
-
harbidende öle kimi işleriyle ugrasmaktan kimi okulundan kimi ailesinden dolayı birbirlerimize slm vermez olduk iiki hatırlattın lan dana =)
-
yok la şaka yapıyom msn e girince çalışamıyom o yüzden offlineım iştn geç geliyom akşamları da yetişmiyor işler.
Not: Benim listemde engelli adam olmaz :) -
ekledim.. görüşelim...
-
Ben de ekliyorum,intikamımı alacağım senden : )
Toplam Hit: 923 Toplam Mesaj: 8