Köprü 29. Bölüm Çatışma Sahnesi Ve Bordo Bereliler
-
http://www.youtube.com/watch?v=PSN2rheQZxY 1. parca
http://www.youtube.com/watch?v=ItUBRzRr2nI 2. parca
Doğuda sık sık çatışmaya giren bi uzman jandarmadan aldığm bilgilere göre Şuana kadar en gercekci Çatışma sahnesi bu bölümde yer almış...
Nefesten daha güzel diyebilirim bu bölüme
Gercekciden kasıt (senaryo olayların gelişimi çatışma anı gibi)
-
gercekten cok basarili, süper yapmislar..
-
her hafta izliyodum bu diziyi izlemeye biraz geç başlamıştım bu bölümleri izleyememiştim dizi çok güzeldi.
-
silah sesleri çok berbat.ne g3 nede ak-47 böyle ses çıkartır.
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
silah sesleri çok berbat.ne g3 nede ak-47 böyle ses çıkartır.
-----------------------------evet benimde o dikkatimi çekti ama holywood filmi değil hocam bu son derece kısıtlı imkanlarla çekilmiş dizi bölümü :)
o bölümde oynayan askerlerden bir tanesi arkadasımın abisi eskişehirde çekilmiş 50 lira para vermişler :)
Olayların akışı felan çok doğru yapmışlar Helikopterler ayrı bi hava katmış
-
hocam bende after effects ile ilgileniyorum 1. videoyu izledim aşırı amatörce sahneler gözüme çarptı mesela 03:55 ile 04:00 arasındaki silah ucundaki ateşlere bakın bu kadar'da olmaz :) bakın bana hak vereceksiniz. onun dısında zaten bu işler bütçe ile alakalı ama bazı yerler çok prof. olmuş.
-
Asosyal bunu yazdı:
hocam bende after effects ile ilgileniyorum 1. videoyu izledim aşırı amatörce sahneler gözüme çarptı mesela 03:55 ile 04:00 arasındaki silah ucundaki ateşlere bakın bu kadar'da olmaz :) bakın bana hak vereceksiniz. onun dısında zaten bu işler bütçe ile alakalı ama bazı yerler çok prof. olmuş.
-----------------------------evet hocam ben o sahneyi after effects ile 5 kat daha iyi yaparım bende after effect ciyim :)) ama düşün biz 10 saniyelik sahneyi çok iyi yapmak için 1 saatimizi ayıracaz belki daha fazla ama o adamlar 1 buçuk saatlik bir bölümü yapmak zorundalar yapamadıklarından değildir bence zaman + çok sahne olmasından :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------evet hocam ben o sahneyi after effects ile 5 kat daha iyi yaparım bende after effect ciyim :)) ama düşün biz 10 saniyelik sahneyi çok iyi yapmak için 1 saatimizi ayıracaz belki daha fazla ama o adamlar 1 buçuk saatlik bir bölümü yapmak zorundalar yapamadıklarından değildir bence zaman + çok sahne olmasından :)
-----------------------------evt hocam işte dediğim gibi bütçe ile alakalı misal bu efektleri vermek için adamlar en fazla 3 kişiye bütçe ayırmışlardır 3 kişi olunca zaman daha kısıtlı olur ama bütçe arttıkça efekt yapan kişi sayısıda artar kişi sayısı artıkça zaman problemi azalır zaman problemi azaldıkça daha kaliteli işler ortaya çıkar. ama genel olarak başarılı buldum.
-
Hiç dizi izlemem ama bunun linklerini verebilecek var mı?