Kopyala Yapıştır Hatası
-
beyler benim küçük bir sorunum var neyi kopyalarsam kopyalaım yapıştır dediğim zaman "hello!" yazısı çıkıyo ama kopyaladığım metinden eser yok, bu hatayı nasıl düzeltebilirim, bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
fenerist07: konunun yerini tam olarak bende kestiremedim ama elektronik cihazlar olmadıgı kesin :)
-
olum olumlu olmak lazım ya İpNE çıksaydı huehuehue ne yapacaktın
-
1 )
Tahribat Forum
Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar

kopyala yapıştır hatasıne alakası var ?
2) aynı sorun bendede vardı Format.
-
Tahribat Forum
Elektronik / GSM Tech / Mobil Cihazlar

kopyala yapıştır hatasısonunda tutamadım kendimi yanlış yere açmışsın konu birader
-
dai bendede aynısı oluyordu, bak şimdi ctrl+alt+delete yap uygulamalara gel orda WinIme gibi bişey yazacak muhtemelen sonra ona sağ tıkla en altta "işleme git" yazar. tıkla ona çıkan programın ismini bi yere not et. sonra o çıkan program ismine sağ tıkla "işlem ağacı sonu" de sonra c ye gel yada windows un olduğu sürücüye o programı arattır ne çıkarsa sil. tamamdır...
Tabi tüm bunları xp kullanıyorsan yapabilirsin, 98 de nasıldır bilmiyorum....
-
dEli_Manyak bunu yazdı:
olum olumlu olmak lazım ya İpNE çıksaydı huehuehue ne yapacaktın
xvbnzvnbcxzvbnz<vxcznxcnxznvncnxzvn kitLendm resmen cxmzmncxbmzbmcmxzbmcxmzcxzmc -
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------dai bendede aynısı oluyordu, bak şimdi ctrl+alt+delete yap uygulamalara gel orda WinIme gibi bişey yazacak muhtemelen sonra ona sağ tıkla en altta "işleme git" yazar. tıkla ona çıkan programın ismini bi yere not et. sonra o çıkan program ismine sağ tıkla "işlem ağacı sonu" de sonra c ye gel yada windows un olduğu sürücüye o programı arattır ne çıkarsa sil. tamamdır...
Tabi tüm bunları xp kullanıyorsan yapabilirsin, 98 de nasıldır bilmiyorum....
-----------------------------
Çok saol dostum gercekden de işe yaradı. -
bende de vardı kendi kendini imha etti..o bana hello dedikçe ben sie dedim:D