Kopyala-Yapıştır Programı Arıyorum
-
Merhaba arkadaşlar buna benzer programlar Linux altında vardı ama bana windows için olanı lazım ctrl-c ile kopyaladığım her programı hafızaya alacak ctrl-v dediğimde de yapıştıracak bu işi yaparken hız kazanmak için şöyle bir özellikte olsa harika olur mesela kopyaladığım ilk yazıyı hafızaya aldığında yapıştır ctrl-v-1 dediğimde birinciyi yapıştıracak daha sonra varsa 2-3 şeklinde devam edip gidecek önerilerinizi bekliyorum,
-
teracopy yi tavsiye ederim.
-
teracopy benim hatırladığım dosya kopyalama programıydı zero?
Şeyhin bir ara yaptığı bir program vardı adını hatırlayamadım şimdi, onda böyle bir özellik olacaktı diye hatırlıyorum...
-
Anlatımda yanlışlık yaptım arkadaşlar sonrasında fark ettim ama düzeltemedim. Dosya kopyalama yazmayı kast etmemiştim; Kelime kopyala/yapıştırmayı kast ediyorum,
-
Yok hocam ben senin dediğini anladım zaten de, program gelmiyor aklıma benim :(
Edit: Robinson abi; şunu dene bi bakalım; http://download.cnet.com/Copy-Paste-Clipboard-Extender/3000-2384_4-10316888.html
Edit2: bu sefer buldum istediğini hocam :D http://www.cheqsoft.com/clipboard.html
-
seç beğen
Name Operating System License AM8 Free Clipboard Windows Freeware ArsClip Windows Open-Source(Delphi) Capast Windows Freeware Clipboard Evolved Mac OS X Commercial Clipboard Master Windows Freeware ClipboardMultiSharer Cross-platform Open-source (GPL) Clipboard Typist Windows Freeware Clipcomrade Windows Open Source (LGPL) Clipomatic Windows Freeware Clipper Mac OS X Open Source Clipmenu Mac OS X Freeware Clipmate 7 Windows Commercial Clyppan Mac OS X Freeware / Commercial CopyPaste Mac OS X Commercial CopyTexty Windows Freeware / Commercial Cute Clips Mac OS X Commercial Ditto Windows Open Source (GPL) ECPText and Template software Windows Freeware / Commercial Glipper / Klipper Gnu/Linux, GNOME / KDE Open Source (GPL) Iclip Mac OS X Commercial Hot Copy Paste Windows Commercial Jumpcut Mac OS X Open Source (MIT License) PasteCopy.NET Windows Freeware Pthpasteboard Mac OS X Commercial Savvy Clipboard Mac OS X Commercial Shapeshifter Windows Freeware Spartan Windows Commercial Stuf Mac OS X Commercial Wlipper Windows Open Source (GPL) Yankee Clipper 3 / X Windows Freeware / Commercial copy+ iOS Commercial -
Hemen deniyorum arkadaşlar önerdiğiniz programları, Sağolun,
Edit: Akar,
PasteCopy.NET Windows Freeware