Korku Filmleri (İstek)
-
davetsiz uninvited
insidious ruhlar bölgesi
türkçe dublaj 720p torrent varmıdır? akşama kadar indirmem gerek.
-
yok mu hiç?
sabahtandır arıyorum sadece bir brrip buldum oda 80 kb ile indiriyor
-
torrentde türk siteleri genelde öyle dosya eski ise. ses dosyasi ara hocam bence sen daha mantikli olur
-
paduwan bunu yazdı
torrentde türk siteleri genelde öyle dosya eski ise. ses dosyasi ara hocam bence sen daha mantikli olur
indirmiyor millet :D tek çare turbobit kaldı
-
hocam bu insidious ruhlar bölgesini geçenlerde o kadar övdüler izledim bi halta yaramadığını anladım izlerken beğenmediğimiz hasan karacadağa dua ettim.
sertacgs tarafından 05/Ara/13 18:26 tarihinde düzenlenmiştir -
sertacgs bunu yazdı
hocam bu insidious ruhlar bölgesini geçenlerde o kadar övdüler izledim bi halta yaramadığını anladım izlerken beğenmediğimiz hasan karacadağa dua ettim.
peki önerebilceğin korku filmi varmıdır hocam akşama indirip milletin altına sıçartcak bi film arıyomda bu ikisi aklıma geldi.
-
c0nverse bunu yazdısertacgs bunu yazdı
peki önerebilceğin korku filmi varmıdır hocam akşama indirip milletin altına sıçartcak bi film arıyomda bu ikisi aklıma geldi.
benim aklıma musallat 1 geldi hocam. Aslında dabbe cin çarpmasını izletebilsen film bitince cemaatle namaz kılarsınız ama daha cd si çıkmadı herhalde.
-
sertacgs bunu yazdıc0nverse bunu yazdısertacgs bunu yazdı
benim aklıma musallat 1 geldi hocam. Aslında dabbe cin çarpmasını izletebilsen film bitince cemaatle namaz kılarsınız ama daha cd si çıkmadı herhalde.
O kadarda degil sende :D
Ses sisstemin iyiyse anca bi ihtimal atraksiyon yasatirsin dabbede, diger turlu cx.
Korku degil ama medyum diye bi film var oda cok guzel.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdısertacgs bunu yazdıc0nverse bunu yazdısertacgs bunu yazdı
O kadarda degil sende :D
Ses sisstemin iyiyse anca bi ihtimal atraksiyon yasatirsin dabbede, diger turlu cx.
Korku degil ama medyum diye bi film var oda cok guzel.
Hasan Karacadağ'ın diğer filmlerini tavsiye etmem pek ama son filmi cin çarpması senaryosu oyuncuların başarısı ve çarpıcı sonuyla türk korku filmi tarihine geçecek bir film bence hocam