Korku Filmleri (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

davetsiz uninvited 

insidious ruhlar bölgesi 

türkçe dublaj 720p torrent varmıdır? akşama kadar indirmem gerek.

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

yok mu hiç?

sabahtandır arıyorum sadece bir brrip buldum oda 80 kb ile indiriyor

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

torrentde türk siteleri genelde öyle dosya eski ise. ses dosyasi ara hocam bence sen daha mantikli olur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    paduwan bunu yazdı

torrentde türk siteleri genelde öyle dosya eski ise. ses dosyasi ara hocam bence sen daha mantikli olur

indirmiyor millet :D tek çare turbobit kaldı 

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

hocam bu insidious ruhlar bölgesini geçenlerde o kadar övdüler izledim bi halta yaramadığını anladım izlerken beğenmediğimiz hasan karacadağa dua ettim.

sertacgs tarafından 05/Ara/13 18:26 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    sertacgs bunu yazdı

hocam bu insidious ruhlar bölgesini geçenlerde o kadar övdüler izledim bi halta yaramadığını anladım izlerken beğenmediğimiz hasan karacadağa dua ettim.

peki önerebilceğin korku filmi varmıdır hocam akşama indirip milletin altına sıçartcak bi film arıyomda bu ikisi aklıma geldi.

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    sertacgs bunu yazdı

peki önerebilceğin korku filmi varmıdır hocam akşama indirip milletin altına sıçartcak bi film arıyomda bu ikisi aklıma geldi.

benim aklıma musallat 1 geldi hocam. Aslında dabbe cin çarpmasını izletebilsen film bitince cemaatle namaz kılarsınız ama daha cd si çıkmadı herhalde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    sertacgs bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    sertacgs bunu yazdı

benim aklıma musallat 1 geldi hocam. Aslında dabbe cin çarpmasını izletebilsen film bitince cemaatle namaz kılarsınız ama daha cd si çıkmadı herhalde.

O kadarda degil sende :D 

Ses sisstemin iyiyse anca bi ihtimal atraksiyon yasatirsin dabbede, diger turlu cx.

Korku degil ama medyum diye bi film var oda cok guzel.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    sertacgs bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    sertacgs bunu yazdı

O kadarda degil sende :D 

Ses sisstemin iyiyse anca bi ihtimal atraksiyon yasatirsin dabbede, diger turlu cx.

Korku degil ama medyum diye bi film var oda cok guzel.

Hasan Karacadağ'ın diğer filmlerini tavsiye etmem pek ama son filmi cin çarpması senaryosu oyuncuların başarısı ve çarpıcı sonuyla türk korku filmi tarihine geçecek bir film bence hocam

Toplam Hit: 1020 Toplam Mesaj: 9