Korkuyorum...
-
Hocam Hikayem şu kısaca;
birisi var.seviyorum onu.4 aydır hemen hemen hergün görüyorum..bu doğru kişi hissediyorum.aradığım kişi biliyorum.
heves olsaydı 4 aydır sıkılırdım yada sevgimde bir azalma olurdu herhalde gelin görünki gün geçtikçe ona olan sevgim artıyor.tandıkça konuştukça daha da bağlanıyorum ona.herkesten kıskanıyorum.bunun adı aşk olsa gerek bilemiyorum...
bana karşı ne hissettiğini çözemiyorum.çok sıcak ve sempatik davranıyor.bakışlarıyla kalbimin içine giriyor.
birazda kişiliği bu şekilde sıcakkanlı ve sevecen birisi.diyorum herkese bu şekilde bana karşı bir şey hissetmiyor.
bazen de diyorum bana karşı boş olamaz.
bana karşı ne hissettiğini öğrenmek istiyorum...ama nasıl.onun arkadaşlarına güvenmiyorum.ve o yüzden soramıyorum.
işin kötüsü bir sevgilisi varmı onu bile bilemiyorum.
ona açılmayı herşeyi anlatmayı çok düşündüm.ama öyle bir korkuyorumki reddedilmekten.
reddederse eğer herşey biter benim için.ortamımız,arkadaşlığımız bozulur bidefa.bakamam bir daha onun yüzüne.
şimdi en azından samimi olmasada bir arkadaşlığımız var.en azından bu bozulmasın diyorum.
bir yandan bu belirsizlik mahvediyor beni.
size burada anlatamadığım birçok şey var tabi.ailesi beni ve ailemi tanıyor mesela.böyle birşey benden beklemiyorlar.onlara ne derim?aileme ne söylerim.
önerileriniz bekliyorum müridler.lütfen dalga geçmeyin.şuan iyi değilim.belki burdan birisi bana mantıklı birşeyler söyler...
bir çözüm bir çıkar yol bulurum.
-
hocam tahminin doğru sen aşık olmuşsun ama doğru kişidir die direk bakmanı tawsiye etmiorum gelin ata binmiş ya nasip demiş..şahsım adına konuşursam daima açık sözlülükten yanayım şuanda bi arkadaşlığınız warmış zaten kılıfına uyduraraj gayet rahat teklif edebilrsin ama reddetse bile şuanki arkadaşlığınızın bozulmamasını isteyebilirsinki bu burda senin awantajın oluo çünkü aileler tanıo birbirini illa muhabbet etmek zorunda kalıcak we aslında bi kızın senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayabilirsin yani herkesin gözüne baktığı gibi bakmaz senin gözlerine ya da farkında olmadan karışma ihtiyacı duyar sahiplenir çünkü yani sen nası güzelce anlatmış yazmışsın bu bi kadın içinde geçerli ,)
hocam reddedilsen bile en azından şimdiki bu çelişkinden iidir kendine cwbı sende olan soruları sorma git o soruyu sahibine sor emin ol çok ii gelicektir ,)
-
bacım ailelerin birbirini tanıması dezavantaj.çünkü ailelerim samimi değil ve babası biraz ters birisi.anlatabiliyormuyum.
-
içinden ne geçiyorsa onu yap hocam.
olmuyorsa zorla, kırılırsa zaten değişmesi gerekiyormuş.
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------
içinden ne geçiyorsa onu yap hocam.
olmuyorsa zorla, kırılırsa zaten değişmesi gerekiyormuş.
-----------------------------hocam reddedilmek bana çok şey kaybettirir.cesaret edemiyorum aq.olmazsa şimdiki arkadaşlığımızda son bulacak.çıkmazdayım...
-
benim kız arkadaşım hem ev sahibimizin torunu, hem de 10 küsür yıllık aile dostlarımız.
ilk başlarda bizde çok düşündük, ben hiç zannetmiyodum onunla böle bişi olabilceni ama deneyince oluyomuş.
düşündük nasıl söyleriz dayısı kızar diye adamı hergün görüyorum iyi bi arkadaşlığımızda var, zaman geçtikçe öğrendiler.
benim babam, onun dedesi hariç herkes öğrendi hiç kimsede aksi bişey sölemedi. ilişkimizde çok güzeldi ama ayrıldık, bizden kaynaklanan sebeplerden tabi.
dicem şu ki: dostum dene, kaçırma elinden bu fırsatı.
en azından çek kenara konuş olmaz derse eğer, en azından aramız bozulmasın arkadaş olarak kalalım, kalamasak bile ailelerimize bunu belli etmiyelim.? dersin.
hoş karşılayacağını düşünüyorum.
kaybedeceğin bişey yok dostum ama kazanacağın çok şey var. iyi düşün.