Korsan Dvd'den Windows 8 Kurup Orjinal Hale Getirmek
-
Merhabalar,elimizde orijinal bir windows 8 var onun içinden bilgisayarım dan sistem kısmından ürün etkinleştirme anahtarını yazıp sonra bir windows 8 dvd 'sinden formatlasak sonra o seriali girsek herhangi bir sıkıntı olur mu işletim sisteminin orijinalliğinde ?
-
Eğer aynı versiyon (home premium, ultimate vs.) yüklerseniz problem olmaması gerekir.
-
Demek istediğini anlamadım, ama KMSpc_9.2.3_Final gibi araçları kullanarak windows sürümlerini orijinal hale getirip sorunsuzca kullanırsın,
-
Hayır elimizdeki işletim sistemi orijinalken kms filan kullanmak istemiyoruz.Şu an sistem orijinal biz kopya bir windows 8 dvd si ile format atıp şu anki sisteme.
Sonra da orijinal sistemdeki keyden format sonrası etkinleştirme yapacağız.Bu olur mu demek istedim
-
Hocam normalde win 7 de oluyor biz dediğini win 8 de yaptık yemedi detaylıda uğrasmadık lisans anahtatı biosa gömülüymüş ama farklı sistem kurarsan tekrar ulasamıyorsun bu lisamsına ne microsoft nede üretici firma oralı olmuor bilgin olsun
-
Bilgisayarla birlikte alınan ürün anahtarı varsa o oem lisansıdır. Elinizdeki dvd'yi oem'e çevirin, o key ile kurun. Eğer keyde sıkıntı çıkarsa arayın MS'yi gitsin.
-
dvd nin orjinal kopya olması farketmez.
cihazına home premium lisansı varsa herhangi bir dvd den home preium kurup lisansı girebilirsin.
ama şöyle bir mevzu var.
bu kopya dvd lerden bazıları format atarken kendiğilinden crack yapar sahtle lisans girer.
siz ürün anahtarını değiştirseniz bile MS denetlemeciler başınızı ağrıtabilir.
o kuonya dikkat ediin.
-
zalimadam bunu yazdı
cihazına home premium lisansı varsa herhangi bir dvd den home preium kurup lisansı girebilirsin.
ama şöyle bir mevzu var.
bu kopya dvd lerden bazıları format atarken kendiğilinden crack yapar sahtle lisans girer.
o kuonya dikkat ediin.
o zaman katılımsız bir w8 bulucaz şu anki home premiumsa onu kurucaz ve o seriali girip halledeceğiz.doğru mudur ? olur değil mi hocam sıkıntı çıkmaz ?
-
rapidhacker550 bunu yazdızalimadam bunu yazdı
ama şöyle bir mevzu var.
o kuonya dikkat ediin.
o zaman katılımsız bir w8 bulucaz şu anki home premiumsa onu kurucaz ve o seriali girip halledeceğiz.doğru mudur ? olur değil mi hocam sıkıntı çıkmaz ?
Sorun çıkmaz etkinleştirebilirsin. eğer cihaz üzerinde yüklü geldiyse W8, biosa gömülü lisans anahtarı bulunur. Etkinleştiremezsen biostan okuyup aldığın seriali yaz. Yine olmazsa telefonla etkinleştirmeyi dene.