Korsan Taksi Bilenler
-
Arkadaşlar avrupa yakasında rent a car tarzı olsun başka şekilde olsun bakırköy ataköy falan o civarlarda da olabilir veya atatürk h.alanı yakınlarında korsan taksi bilenler varsa numaralarını özel mesaj atarlarsa veya burdan anlatırlarsa sevinirim :)
-
korsan taksiye hayır lan xD
-
KORSAN TAKSİYE EVET...20 km lik yola 50 Tl alan taksilere inat.. KORSAN TAKSİYE EVET !!
-
Ankarada bilkentin karşısında mustafa kemal mahallesine gitmek için, yolun köşesinde bekleyen taksiye bindim...
Oradaki taksiler mahalle içi müşteri için bekliyorlar...
ortalama 6 tl yazacak...
Mahalle içi dedim yeri tarif ettim 50 metre gittik gitmedik, telsizden anons geldi, Varanın otobüsü geldi taksiler oraya diye...
Adam "allah kahretsin", "bu saatte mahalle içine müşterimi olur", "tüü otobüsü kaçırdık", "gitti varan" vs tarzında saçma salak konuşuyo...
Çek lan sağa dedim indim attım önüne 5 lira azcık dedim ekmeğine saygılı olacaksın... Daha hala ben saygılıyım diyor...
---------
Eskişehirden geldim, Otogarda indim, önde bekleyen taksilere yöneldim ulusa gidecem 5 lira civarı yazacak gene, sordum kısa mesafe gidermisin diye, gel abi dedi, içine bi bindim afra tafra yapıyo, meğersem orada diğerleri varmış öyle söylemeyecekmişim, kısa mesafeymiş, olumuymuş...
E orospu cocukları 45 milyon hesap verdiğimide biliyorum, 30 lira verdiğimide biliyorum ben, Bütün taksicilere öyle bir gıcığım ki, götürmesinler arkadaş evlerine ekmek...
O götürecekleri ekmeğe saygılı değiller çünkü...
Ha içlerinde var elbet onları ayırıyorum tabiki...
İşin içinde yakalama mevzusu fln olabilir, ondan ne pmle yollayın ne konuya yazın, vermeyin taksi numaralarını...
Yaşasın korsan taksi amk :|
-
tmm arkadaşın bi günahı yokmuş, sadece taksiye binecek :)
-
renegadealien bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
biliom abi bana da denk geldi yanınıza gelirken adam 25 falan dedi dedim ben öğrenci adamım biraz cüzdanı gösterdim 10 vardı onu alıp gitti sonra bende çantadaki asıl parayı çıkarıp cüzdana koydum :D
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar avrupa yakasında rent a car tarzı olsun başka şekilde olsun bakırköy ataköy falan o civarlarda da olabilir veya atatürk h.alanı yakınlarında korsan taksi bilenler varsa numaralarını özel mesaj atarlarsa veya burdan anlatırlarsa sevinirim :)
-----------------------------b.duzundunde olsa kara simsek abi vardi :E
-
korsan taksi denmez, aile taksi olarak geçer ismi. Sen telefonla arayım bakırköye bi korsan dersen adam kapatır telefonu.
Bi aile taksi dicen, raconu bu
-
444 77 24 ü ararsan yani hizmet 7x24 sana en yakın korsan taksiyi yönlendirirler,eski çalıştığım çağrı merkezinde bi departmandı,taksi 7x24 hizmeti deniyor..koca firma korsan taksi kullanıyor..fiyat da gayet iyi :)
-
otobüs veya dolmuş kullan :|
-
İstanbula her geldiğimde Güneşli tarafından Atatürk Hava Limanına korsan taksi çağırırırım.
Beşiktaş 20 lira :)