folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Korsan Vista’Lar Yeni Grafikleri Göremeyecek

Korsan Vista’Lar Yeni Grafikleri Göremeyecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    indows’un gelecek kuşak işletim sistemi Vista’da bulunan bazı grafik özellikleri, kullanıcı sistemi yasal yollardan satın aldığını teyit ettikten sonra çalışacak.

Dünya çapında korsan kopya ile başı dertte olan Microsoft, gelecek yıl başında piyasaya çıkacak işletim sistemi Windows Vista’da bazı önlemler tasarlıyor. Yeni kuşak işletim sisteminde bulunacak bir takım yeni grafik özellikleri, ancak kullanıcı sistemi yasal yollardan satın aldığını teyit ettikten sonra çalışacak.

Windows Aero olarak adlandırılan grafik özellikler, Vista’nın en cazip yeniliklerinin başında geliyor. Aero’da transparan pencereler, programlar arasında animasyonlu geçişler, grafikli ikonlar gibi bir takım yenilikler bulunuyor.

BASIC EDITION DA GÖREMEYECEK
    Microsoft, Vista için gerekli minimum donanım özelliklerini belirlemedi. Ancak, Vista’nın düşük modeli Windows Vista Basic kullanıcıları ve bilgisayarında yeterince bellek yeri olmayanlar da yeni grafik özelliklerinden yararlanamayacak. Aero grafik özelliklerini uygulamak için bilgisayarın bellek bant genişliğinin en az saniyede 1.800MB olması gerekecek.

Korsan kopyaya karşı koruma özelliği, Microsoft’un yasadışı ürünlerle mücadelesinde ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Tüm ülkelerde Windows’un kopyalarına rastlamak mümkün; şirket bunu önlemek ülke hükümetleriyle işbirliğine girse de korsanın önü alınamıyor.

Kaynak: CNET.com
    Alıntı: Ntvmsnbc.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Daha çıkmadan kırıldığının haberini duyarız :D

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutay
    tutay's avatar
    Erkek
    s...... ordan kodugumun oglu sanki para varda almadık orjinalini
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    emperyalizme, tekelciliğe hayır !

bassinyourface
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    firex +1 :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Grafik istiyorsanız, biraz linux bilginiz varsa ve ortalama bir işlemci ile nvidia ekran karta sahipseniz kororaa tam sizlik. Xgl destekli diğer xgl destekli dağıtımlara oranla gayet stabil bir dağıtım.

@http://kororaa.org/static.php?page=static060311-170736
    'Kororaa, gentoo linux'un binary versiyonudur'
Toplam Hit: 795 Toplam Mesaj: 6