Korsan Windows A Son
-
Evet arkadaşlar sanırım Microsoft illegal WindowsXP kullanımını tamamen bitiriyor.
Microsoft 12.05.2006 da yaptığı güncelleme de korsan windowsu uyarıcı bir mesaj çıkartıyor sistem her açıldığında uyarı veriyor ve devam etmek için bir kaç saniye bekliyorsunuz, üstelik system tray de sürekli uyarı baloncuğu çıkıyor. Artık bu windows için son güncelleştirmeniz oluyor
Ve Windows artık yeni güncelleştirmelere kapanıyor.
-alıntı-
-
Neyin üstesinden gelinmedi ki,bence bunada bi çare bulurlar.
-
valla ben bir güncelleme yapmıştım ama ne güncellemesi unutum..ama öle msj filan vermedi Pc..Xp cd sinide satın almadım..
-
arkadaşlar bu sorun gerçektir.Güncelleştirme yaparsanız görürsünüz :)
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
Evet arkadaşlar sanırım Microsoft illegal WindowsXP kullanımını tamamen bitiriyor.
Microsoft 12.05.2006 da yaptığı güncelleme de korsan windowsu uyarıcı bir mesaj çıkartıyor sistem her açıldığında uyarı veriyor ve devam etmek için bir kaç saniye bekliyorsunuz, üstelik system tray de sürekli uyarı baloncuğu çıkıyor. Artık bu windows için son güncelleştirmeniz oluyor
Ve Windows artık yeni güncelleştirmelere kapanıyor.
-alıntı-
-----------------------------O dediğin olay bendede olmuştu,sonradan format attım aynı cd yi tekrar yükledim,ama bu kez XP yi güncellemeden önce orjinal yapan Programla XP yi Orjinal yaptım sonra istediğim gibi güncelleyebildim:))
-
Bu programla (legal xp)
http://rapidshare.com/files/39260004/legal_xp.rar
windowsunu lisansli hale getirir. ie 7 media player 11 yukleyebilir
bilgisayari kagni haline getiren bilumum guncellestirmeleri yapabilirsiniz
Kullanimi cok kolay
4 adimi da program resimli bir sekilde anlatiyor.