Köşeyi Dönmek.....
-
Messela ben şimdi internet üzerinden köşeyi dönmek istiyorum.Ya kendi web sitem üzerinden veya da başka yollardan.Artık aklınıza ne geliyorsa burada paylaşalım diyorum.Paylaşalım ki bilgimiz artsın.Bilgi paylaşıldıkça artar hem de böyle bir platform..da
-
Hitin iyiyse , google adsense koy, banner koy sağa sola fiyat karşılığı, siteyi biryere getirdikten sonra wardom.org u satın alan tarık gibi bir kuyumcuya satarsın.
-
Web masterlik yap :) Google Reklamı yap :P sanal alemde olmayan seyı yap ! ozaman paranın A.q :)
mesala Coqu sıte aynı adamlar php nuke kuruyor olay bıtıyor al işte hazir site ! bi Radio bi ekart arkadas bul Felan tmm ıste olay bıttı :)
kendin yapacaksın ki !okadar ilgi ceksin hem hacklenme Riski olmaz .:D :) Tahribat.com Sewiyom :P Yeni Scirptler Yazmaya Ne dersiniz ! ancak öle kırarız ::) her turlu hack 'e karsı korumalı . :D
-
Messela tahribatta yani bizim mekanda adsense var ve tahribat.com da iyi hit alıyor.Bunun getirisi nedir?Kaç para kazanılıyor falan işte...vs.
-
abü bu google kaç para veriyor?
-
siteni tum arama motorlarını içeren bi siteye donustur yani hepsinden reklam al daha sonra uyelerine aylık 100 dolar filan karsılıgında her gun 50 arama yapmalarını iste.sana gunde 1000 uyen bile olsa feci para kazandırır.bvoyle siteler mevcut arklar ve paranın a.... koyuyorlar.durust isen devam et bu yolla.degilsen 2 3 ay sonra siteyi kapatırsın hacklendi diye filan odeme de yapmazsın paralar sana kalır ama dedigim gibi bilgin olması gerkir
-
Ula o kadar ugrastım su adsensten anca 100 dolar alabilme hakkı kazandım ibineler halan gondermediler cekimi.:Bide 24 doları kesilecekmis yani dellenmis durumdayım !!!!
-
gecmiş olsun o parayı alamazsın o bir kandırmaca adamlar para kazanıyo ole
-
tek siteye hem googleads hemde adbrite konulabilio bu arada