Köşeyi Dönmek.....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Messela ben şimdi internet üzerinden köşeyi dönmek istiyorum.Ya kendi web sitem üzerinden veya da başka yollardan.Artık aklınıza ne geliyorsa burada paylaşalım diyorum.Paylaşalım ki bilgimiz artsın.Bilgi paylaşıldıkça artar hem de böyle bir platform..da

Not late for nothing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Hitin iyiyse , google adsense koy, banner koy sağa sola fiyat karşılığı, siteyi biryere getirdikten sonra wardom.org u satın alan tarık gibi bir kuyumcuya satarsın.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crazy_OZan
    Crazy_OZan's avatar
    Erkek

Web masterlik yap :)  Google Reklamı  yap :P  sanal alemde olmayan seyı yap ! ozaman paranın A.q  :)

mesala  Coqu sıte aynı  adamlar php nuke kuruyor olay bıtıyor  al işte hazir site ! bi Radio bi ekart arkadas bul Felan tmm ıste  olay bıttı  :)

kendin yapacaksın ki !okadar ilgi ceksin hem hacklenme Riski  olmaz .:D :) Tahribat.com Sewiyom :P  Yeni Scirptler Yazmaya Ne dersiniz ! ancak öle kırarız  ::) her turlu hack 'e karsı korumalı . :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Messela tahribatta yani bizim mekanda adsense var ve tahribat.com da iyi hit alıyor.Bunun getirisi nedir?Kaç para kazanılıyor falan işte...vs.

Not late for nothing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

abü bu google kaç para veriyor?

Not late for nothing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Erkek

siteni tum arama motorlarını içeren bi siteye donustur yani hepsinden reklam al daha sonra uyelerine aylık 100 dolar filan karsılıgında her gun 50 arama yapmalarını iste.sana gunde 1000 uyen bile olsa feci para kazandırır.bvoyle siteler mevcut arklar ve paranın a.... koyuyorlar.durust isen devam et bu yolla.degilsen 2 3 ay sonra siteyi kapatırsın hacklendi diye filan odeme de yapmazsın paralar sana kalır ama dedigim gibi bilgin olması gerkir

serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vutkubay
    vutkubay's avatar
    Erkek
    Ula o kadar ugrastım su adsensten anca 100 dolar alabilme hakkı kazandım ibineler halan gondermediler cekimi.:Bide 24 doları kesilecekmis yani dellenmis durumdayım !!!!

Gece 12 den sonra, tüm içkiler şaraptır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Erkek

gecmiş olsun o parayı alamazsın o bir kandırmaca adamlar para kazanıyo ole

serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    tek siteye hem googleads hemde adbrite konulabilio bu arada
Toplam Hit: 1602 Toplam Mesaj: 9