folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Kosp La İlgili Yardım Pls (Nasıl Bedava Kullanmaya Devam Edeceğiz)

Kosp La İlgili Yardım Pls (Nasıl Bedava Kullanmaya Devam Edeceğiz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskra
    iskra's avatar
    Erkek

http://qscb.guawang.com/ sayfasından kosp u indirdik güzel güzel kullanırken 3 günlük deneme süresi bitti. Bu programı  kırmayı bilen varsa yardım etsin lütfen.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowsong
    shadowsong's avatar
    Erkek
    login id yi deðiþtirmen lazým(ama o da olmadýgýna göre) baþka char la oynucan yada tahribat dökümanlarýna falan bak orda sahte kredi kartý numarası yapmayla ilgili bölüm var onu oku kosp u sahte kartla satýn almayý dene
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fusion
    fusion's avatar
    Erkek
    shadowsong bunu yazdı:

login id yi deðiþtirmen lazým(ama o da olmadýgýna göre) baþka char la oynucan yada tahribat dökümanlarýna falan bak orda sahte kredi kartý numarası yapmayla ilgili bölüm var onu oku kosp u sahte kartla satýn almayý dene

sahte kredi kartı olmaz çünkü kradi kartı numarasıyla birlikte son kullanma tarihini, cv2 kodunu falan da istiyolar bunlar kredi kartı numarasından bağımsız kredi kartında yazıyo
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jR_Keane
    jR_Keane's avatar
    Erkek
    ewt arkasalr okuduguma gore kospun ındırme suresı bıtmıs pekı bunu tekrar nasıl kulanabılırz bılen warmı sadece suan japon kosp ındıılıyor bızım kullandıgımız ınmıyor bunu tekrar nasıl yaoıcz ve ayrıca[ kospu zamanında ındırenler suan  da kullanabılıyormu cok merak edıyorum acıkcası] cevapları ızı beklıyorum ...

gg.
Toplam Hit: 2674 Toplam Mesaj: 4