Kosp La İlgili Yardım Pls (Nasıl Bedava Kullanmaya Devam Edeceğiz)
-
http://qscb.guawang.com/ sayfasından kosp u indirdik güzel güzel kullanırken 3 günlük deneme süresi bitti. Bu programı kırmayı bilen varsa yardım etsin lütfen.
-
login id yi deðiþtirmen lazým(ama o da olmadýgýna göre) baþka char la oynucan yada tahribat dökümanlarýna falan bak orda sahte kredi kartý numarası yapmayla ilgili bölüm var onu oku kosp u sahte kartla satýn almayý dene
-
shadowsong bunu yazdı:
login id yi deðiþtirmen lazým(ama o da olmadýgýna göre) baþka char la oynucan yada tahribat dökümanlarýna falan bak orda sahte kredi kartý numarası yapmayla ilgili bölüm var onu oku kosp u sahte kartla satýn almayý dene
sahte kredi kartı olmaz çünkü kradi kartı numarasıyla birlikte son kullanma tarihini, cv2 kodunu falan da istiyolar bunlar kredi kartı numarasından bağımsız kredi kartında yazıyo -
ewt arkasalr okuduguma gore kospun ındırme suresı bıtmıs pekı bunu tekrar nasıl kulanabılırz bılen warmı sadece suan japon kosp ındıılıyor bızım kullandıgımız ınmıyor bunu tekrar nasıl yaoıcz ve ayrıca[ kospu zamanında ındırenler suan da kullanabılıyormu cok merak edıyorum acıkcası] cevapları ızı beklıyorum ...
Toplam Hit: 2674 Toplam Mesaj: 4