Koşu Bandı Almak İstiyorum Ama Kararsız Kaldım.
-
Merhaba.
Kış geldi yine yağlanmaya başladık. Sanki hamsiyim de ızgaram iyi olsun. Neyse. 2 koşu bandı arasında karar veremedim.
http://www.kliksa.com/urun/altis-pro-run-2-5-hp-otomatik-egimli-kosu-bandi/902097433
ve
Sizce hangisini almalıyım.
-
hocam kesinlikle kliksa'dan bişey almanı tavsiye etmem. Geçenlerde kondisyon bisikleti aldım göstergesi filan bozuk çıktı. Alet bayağı ağır. Adamları aradım anlattım geri kargola değişelim dediler ama koca aleti nasıl götürücem kargoya kaldı evde. Bende sinirlendim yollamadım ürünü zaten yollayamadım da. Kısacası elimde patladı alet.
-
DrKeworks bunu yazdı
hocam kesinlikle kliksa'dan bişey almanı tavsiye etmem. Geçenlerde kondisyon bisikleti aldım göstergesi filan bozuk çıktı. Alet bayağı ağır. Adamları aradım anlattım geri kargola değişelim dediler ama koca aleti nasıl götürücem kargoya kaldı evde. Bende sinirlendim yollamadım ürünü zaten yollayamadım da. Kısacası elimde patladı alet.
Aksine ben kliksadan memnunum. sizin oraya bakan kargocu adilik yapmış.
-
Olgunisik bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Aksine ben kliksadan memnunum. sizin oraya bakan kargocu adilik yapmış.
hocam sorun kargo değil ki. Adam bana diyoki ürünü yeniden sök parçalarına ayır kargoya ver gelsin değişelim. Tamamda ben koca ürünü almışım birbirine monte etmişim kocaman aleti taa ebesinin nikahındaki kargocuya nasıl götüreyim çok ağır alet. Müşteri hizmetlerine bunu izah ettim adam yapacak bişey yok dedi. Yani ürün elimde patladı anlayacağın
-
DrKeworks bunu yazdı
kargo firmasını arayıp ürünü evinden alınması gerektiğini söyle gelip alsınlar. karşı ödemelide gönder sonra. sinirlenip yollamamak nedir gönder onlar uğraşsın
-
Sharp bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
kargo firmasını arayıp ürünü evinden alınması gerektiğini söyle gelip alsınlar. karşı ödemelide gönder sonra. sinirlenip yollamamak nedir gönder onlar uğraşsın
adamlar UPS kargoyla çalışıyolar. Bu dediğinin aynını onlara söyledim evden aldıramazmıyız diye adam öyle bir hizmetimiz yok diyor :)) işin garip yani birde pişkin pişkin şikayetinizi iptal ediyorum dedi. Dolaylı yoldan ne halin varsa gör'e geldi laf.
-
Kilona vb. Uygun mu yukaridaki cihazlar? Motor gucu yeter mi?
-
gokcan bunu yazdı
Kilona vb. Uygun mu yukaridaki cihazlar? Motor gucu yeter mi?
Fazlasıyla yetiyor. Aradığım kriterler belli.
1-kilo bana uysun
2-otomatik eğim
3-koşu bandı ebatları