Koşu Bandı Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Hacılar bilgisayarla uğraşanların göt göbek problemi malümanliniz. Bende uyanık olduğum her saat bilgisayar başındayım neredeyse. İşimin saatinin karışık olması sebebiyle spor salonuna yazılamıyorum. Koşu bandı alıyım onda koşayım dedim, yarın almaya gidecem. Evinde olan kullanan bilgi verir öneride bulunursa koştukça sizi hatırlarım.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

yok artık :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

niye hacı :D bu arada şöyle biraz okudumda millet hep sadece koşu bandı biryerden sonra sıkıyor be 1 ay sonra güzel bir kot gömlek askısı oluyor filan yazmış. ayrıca koşu bandında yakılan kalori normal koşudan çok çok azmış.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ac motorlu bir ürün al, hem daha az elektrik tüketir hemde 40 dakikadan fazla çalışabilirin, dc motorlular 40 dk dan sonra sapıtıyor. dc alıcaksan 20 dk yı geçme, motor elinde kalır, fatura da güzel gelir :) 1500 lirayı gözden çıkarman lazım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Altis SD5000 kullanıyorum ben 12 hız düğmesi, kat edilen yol, yakılan kalori, nabız sayımı ve vibrasyon ile bbel bölgesi zayıflatma seçeneği mevcut. Arasıra mp3 kulagıma takıp koşturuyorum. Gömlek pantolon askısı görevide görüyor ancak performansı ve işlevselliği göz önüne alınarak tavsiye ederim. (kilolu değilim forumumu koruma için kullanıyorum :})

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

sürekli koşu bandından sıkılırsın. akrabalarında varsa büyük ihtimalle kullanmıyorlardır boş boş duruyordur. spor salonuna git derim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    XpertVision bunu yazdı:

niye hacı :D bu arada şöyle biraz okudumda millet hep sadece koşu bandı biryerden sonra sıkıyor be 1 ay sonra güzel bir kot gömlek askısı oluyor filan yazmış. ayrıca koşu bandında yakılan kalori normal koşudan çok çok azmış.

alırsın koşu bandını 12 ve üstü seviyeye görürsün 30 dakikada nasıl kalori yakıldığını, parkta koşar gibi kullanırsan 45-50 dakika banttan inmemen gerekir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 904 Toplam Mesaj: 7