Koşu Bandı Önerisi
-
hocalar merabalar,
bir koşu bandı almayı düşünüyorum fiyatı 1500 lirayı çok aşmamalı,orta derecede bana sorun çıkarmayacak bir makine arıyorum.bileniniz varsa bilgilendirebilir mi?belli markalar var mesela voit gibi ama fiyatlar baya yüksek.internetten satış yapan bazı yerlerden baktım 1milyarı geçmeyen özellkleri güzel aletler var hatta 5yol motor garantisi bile vermiş adamlar ne dersiniz?
ModS:Konu Doğru yere Taşınmıştır.Konuları Düzgün yerlere Açmaya dikkat edelim
-
burayı da alayım :)
-
bende bi süre araştırmıştım marka model olarak öneride bulunamicam ama motoru AC seçmeye bak ..
-
Bende sizin gibi koşu bandı istiyorum, bütçeme uygun bant araştırıyorum.
-
hacı alıcaksan spor yaparken sıkılmamak için lcd ekranlı bişey al çunki koşarken bazen bunala bilirsin ama karşında filim falan olursa farkına varmadan 1 saat koşmuş oluyosun
-
ben de dc diye yazdıklarında daha iyidir diye düşünmüştüm.. neden ac bakayım hocam özelliği,artısı nedir?
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------
hacı alıcaksan spor yaparken sıkılmamak için lcd ekranlı bişey al çunki koşarken bazen bunala bilirsin ama karşında filim falan olursa farkına varmadan 1 saat koşmuş oluyosun
-----------------------------hocam salona koyarım zaten televizyon falan var :)
-
akbaba59 bunu yazdı:
ben de dc diye yazdıklarında daha iyidir diye düşünmüştüm.. neden ac bakayım hocam özelliği,artısı nedir?
-----------------------------evet dcnin iyi olması gerekmiyormu?
-
life fitness marka al.çoğu spor salonu bundan kullanıyor bi bildikleri vardır elbet.
-
Oskar bunu yazdı:
akbaba59 bunu yazdı:
-----------------------------evet dcnin iyi olması gerekmiyormu?
AC motorun performans,kullanım süresi ve ömrü DC'ye göre daha fazla. Günde 1 saat koşucaksan belki farketmeyebilir ama daha uzun süreler çalışıcaksa dc den hayır beklememek gerekir. -
3 senedir voit tornado serisi koşu bandı kullanıyorum.Çok memnunum.voit diğerlerinden biraz daha kaliteli ve daha pahallı iyi bir şey istiyorsan paraya kıymak lazım.band genişliği çok önemli 45 cm altında olmamalı,motor gücüde sürekli 3 hp altında olmamalı bunlara dikkat etmek lazım