Koşu Programı
-
Arkadaşlar Bodrumda oturuyorum akşamları 8-9 gibi kız arkadaşımla her gün yürüyüşe çıkıyoruz da yürüyüş sıkıcı sıfırdan başlayan biri için önerebileceğiniz koşu programı var mı ?
Not: İkimizde uzun süredir sigara içiyoruz hem ciğerleride yavaşca geliştirmiş oluruz.
İlk gün 2-3dk sonra artacak gibi program varsa sorun değil yeter ki yürüyüş yerine koşu olsun :D
-
Yaş kaç hocam amac kılo vermekmı
-
1 dakika koşun 1 dakika yürüyün.
Al sana basit program :)
-
h2run bunu yazdı
Yaş kaç hocam amac kılo vermekmı
benim 18 kız arkadaşımın 17 biraz fazlalık var akşamları serin oluyo hem muhabbet hem gezi yürüyeceğimize azda belki kilo veririz çok fazla değil vereceğimiz o kadar dombili değiliz ikimizde bende biraz göbek sarkıyo onun çok yok
-
GodKlaus bunu yazdı
iş yapacak mı peki hocam ve ne kadar yapacaz ? 1 saat 30 dk 3 saat ? :D
-
bodrumda yasıyorsun hocam bol bol yuz :) tenis oyna .. yürümek bazen sıkıcı olur .. hıc spor hayatın yoksa oncede ilk once 10 gun dusuk tempo yuruyun yuruyus bıtınce acma germe yapmayı unutmayın.
10 gun sonra 2 tane 10dk koşucaksın aralarda dınlenmelı tempo dusuk olcak ondan sonra artıracaksın programı zamanla bunları yap yaz :) antrenman oncesı ısınma ve sogumayı kesın yap.
eger enerjiyi cok harcarsan yemegı cok yersen kilo alırsın haberın olsun 3 hafta sonra tekrar yaz programı soyleyım amac sadece kilo vermekse.
-
h2run bunu yazdı
bodrumda yasıyorsun hocam bol bol yuz :) tenis oyna .. yürümek bazen sıkıcı olur .. hıc spor hayatın yoksa oncede ilk once 10 gun dusuk tempo yuruyun yuruyus bıtınce acma germe yapmayı unutmayın.
10 gun sonra 2 tane 10dk koşucaksın aralarda dınlenmelı tempo dusuk olcak ondan sonra artıracaksın programı zamanla bunları yap yaz :) antrenman oncesı ısınma ve sogumayı kesın yap.
eger enerjiyi cok harcarsan yemegı cok yersen kilo alırsın haberın olsun 3 hafta sonra tekrar yaz programı soyleyım amac sadece kilo vermekse.
Tamamdır hocam yüzmeyi şey düşünüyoruz evlerimiz yakın evlerden çıkıp 10dk yürüyoruz sahildeyiz gecede sıcak gece 3-4 gibide giriyorum denize sahile inip yüzdükten sonra geri evlerimize doğru gideceğiz yüzmeyi hallederiz o ara :)
Dediğiniz gibi yapıyoruz o zaman 2 gündür yürüyoruz bi 8 gün daha yürüyelim sonra koşmaya başlarız açma germeyi unutmam teşekkür ederim mesajınız için
-
RimPalace bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
Ben basketbol oynarken bizim koç diyodu 1dakika deparda koş 1 dakika yürü bunu ben rekor olarak 17 kez yaptım yani 17dk depar 17dk yürüyüş.
Süre sana kalmış ama "ben depar atmam normal tempoda koşarım" dersen oda kabülümdür. İşin ehli değilim ama ben bunu öneriyorum. Zaten diğer müridlerde yüzme vs vs demişler. Bodrum gibi güzel yerdesin avantajlarından faydalan :)
-
GodKlaus bunu yazdıRimPalace bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
Ben basketbol oynarken bizim koç diyodu 1dakika deparda koş 1 dakika yürü bunu ben rekor olarak 17 kez yaptım yani 17dk depar 17dk yürüyüş.
Süre sana kalmış ama "ben depar atmam normal tempoda koşarım" dersen oda kabülümdür. İşin ehli değilim ama ben bunu öneriyorum. Zaten diğer müridlerde yüzme vs vs demişler. Bodrum gibi güzel yerdesin avantajlarından faydalan :)
Keşke herkesin sandığı gibi güzel olsa o yüzden her gün sabahlayıp 6-7 gibi uyuyom sonra 3-4 gibi kalkıyom evde deniz şortu t-shirt yok klima açık anca öyle serin hava yada sudan çıkmıcan :D