folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Koşun, Açılım Kaçıyor!

Koşun, Açılım Kaçıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Koşun, açılım kaçıyor!..

BUGÜN 135. gün...

“Bu tarihi açılım fırsatını kaçırmayalım” diyen Cumhurbaşkanı, hâlâ “kaçan tarihi fırsatın” ne olduğunu söylemiş değil.

Ki o gün bizim medya müfrezesi “Koşun...” diyerek geçmişti yanımdan:

“Nereye?..”

“Kaçıyor...”

“Ne?..”

“Tarihi fırsat açılımı...”

*

Başbakan da “açılımın” ne olduğunu söyleyemiyor... Grubunda iki saat konuşup da “Kürt açılımının” ne olduğunu söylemeyen Başbakan, milletvekillerine “Gidin milletimize açılımı anlatın” deyince, milletvekilleri ağladılar aslında...

İlk “fırtt...” sesi orta sıralardan geldi...

*

Cumhurbaşkanı’nın utanıp içeriğini Başbakan’ın açıklamasını beklediği... Başbakan’ın utanıp içeriğini İçişleri Bakanı’nın açıklamasını umduğu “Kürt açılımı” esrarını koruyor...

Görevlendirilen İçişleri Bakanı da utandığı için, kapı kapı dolaşıp “destek” arıyor ama, neye “destek” aradığını söyleyemiyor...

Nitekim her görüşmeden sonra içerden çıkanlar aynı şeyi tekrarlıyorlar:

“Destek istedi, ama neye destek istediğini söylemedi...”

*

“Açılımı” açmayışlarının üç nedeni var:

Bir; yaptıklarının Türkiye’ye karşı suç olduğunu bildikleri için, bekliyorlar ki başkası “açılımı” açsın...

İki; açılımın ne olduğunu söylemedikleri için, her an içeriğini değiştirme olanakları var. Nitekim Bülent Arınç “Bu, Kürt açılımı değil, demokratik açılımdır” diyerek adını değiştirdi bile.

Üç; dağlardan hâlâ şehitlerin tabutları gelirken, söylemeye utanıyorlardır...

*

Bence bu arkadaşlar, Cumhurbaşkanı’nız, Başbakan’ınız olabilirler ama “devlet adamı” olmadıklarını artık anlamanız gerek...

Bunlar Türkiye’yi yönetemezler...

Bakın “açılım” diye diye bir anda Türkiye’yi çıkmaza sokuverdiler... “Koşun, açılım kaçıyor”un üzerinden çok zaman geçti ve siz hâlâ “açılımın” ne olduğunu bilmiyorsunuz...

Bugün 135. gün...

Bekir COŞKUN
    14 Ağustos 2009

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şu açılımı çok merak ediyorum açıklandıktan sonra toplum nasıl bir tepki gösterecek onu merak ediyorum

eğer farz edinki böyle birşey oldu mhp nerden ekmek yiyecek onu merak ediyorum

iş veren ve işçilerin cebinden kesilen işsizlik parasının nasıl dağdan inen pkklılara aktarılacağını merak ediyşorum

sadece izliyorum bakalım ne olacak

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

abi kürt açılımı ab nin dayatmasıdır. ab resmen pkk lılarla oturun diyor yoksa ab de işiniz yok diyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

abi kürt açılımı ab nin dayatmasıdır. ab resmen pkk lılarla oturun diyor yoksa ab de işiniz yok diyor.

len doğyu güneydoğuyu pkk ya versen yine ab ye almazlar :) amaç türkiyeyi güçsüzleştirmek ab felan palavra :)

buna kim inanır tayip inanır :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    Demokratik açılımıda, kürtçüleride, akepeyide, akepeye 2 seçim üst üste oy verenleride, dtp yide,  dtp ye oy verenleride...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    Demokratik açılımıda, kürtçüleride, akepeyide, akepeye 2 seçim üst üste oy verenleride, dtp yide,  dtp ye oy verenleride...

şii :) 3. yü vermiyecez la :)=

hatta sağcı olmama ramen belediyeye gittim chp ye attım chp seçildi :)=

genel seçimde bbp :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Hoca istersen tkp'ye ver, ip'ye ver saygı duyarım, hatta üst üste defalarrca ver, O partilerin üniter devlet yapısıyla sorunları yok en azından, etnisite bakımından geniş mezhepliler sadece,

Ama bir insan bile bile akepe çamuruna / bok birikintisine 2 kez nasıl basar, işte o zaman ahmak, salak, enayi, vatan haini, kahbe derim

Haksızmıyım ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Hoca istersen tkp'ye ver, ip'ye ver saygı duyarım, hatta üst üste defalarrca ver, O partilerin üniter devlet yapısıyla sorunları yok en azından, etnisite bakımından geniş mezhepliler sadece,

Ama bir insan bile bile akepe çamuruna / bok birikintisine 2 kez nasıl basar, işte o zaman ahmak, salak, enayi, vatan haini, kahbe derim

Haksızmıyım ?

hoca ben olaya idolojik değil siyasi bakarım

1. seçimlerden sonra iyidi 2. seçimlerden sonra bozuldu ama sana birşey söyleyimmi akp yine 1. parti çıkacak

adama kriz vurmuş iş yapamıyor öyle bir kafa yapmış ki Türkiye çok iyi tayip iyi verecem felan diyo 30 milyarlık icrası olan adam böyle diyosa normal vatandaş hali hali verrir

Toplam Hit: 953 Toplam Mesaj: 8