Koşuya Başladım Önerileriniz Var Mı? Siz De Başlayın Zevkli
-
Yaş 17 hafiften bira göbeği var kilo 63 boy 1.70 (boya göre normal olsada t-shirt'ü kaldırınca o bira eserini görüyorum :D baya önce konusunu bile açtım eritemedim.
Sabahları 7 gibi arabayla geziyoz millet koşup duruyo bodrum sahilde felan
Bakıyom millet bacaklar sağlam göbek felan yok vücutları fit bende yapıyom lan dedim ve bugün başladım
https://www.diyetkolik.com/yeni-baslayanlar-icin-kosu-rehberi-kilo-verme-derdi-son-buluyor/
Bu linkteki program ile zaten her gün düzenli 30-40 dk yürüyorum geziyorum etrafı sokakları neler var neler yok hem millete selam felan veriyom baya tanıdık var
Yürümeyi es geçtim direkt ilk günde başladım
Linkte 4 dk yürü 1 dk koş 6 set son seti bitirince 3 dk yürü vardı 33 dk toplan
Yaptım bugün ilk 3 set iyidi son 3 set yordu koşan adam değilim ne de olsa ama iyi geldi diyebilirim
Devam edeceğim sevdim
Müritlerden mutlaka koşu sporu yapanlar vardır
Zamanda sıkıntıda yok su gibi geçti 33 dk
Daha eğlenceli geçmesi ya da yapılması gerekenler şunlar diyebileceğiniz şeyler var mı ?
Bu arada tahribat bilişim forumu olduğundan çoğumuz masa başında geçiren göbekli insanlarızdır ( belki değil ama tanıdığım tüm yazılımcılar göbekli :D )
Masabaşı oturan arkadaşlar amacınız kilo vermek olmasa da yapmanızı öneririm program basit zaten ilk gün zorlar mı zorlar ama 6 set değilde 3 set yapın vücut alışsın en azından
Önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
İyi forumlar
Mod not. Baslikta smiley kullanmak yasak, dikkat edelim.
-
63 kiloya göbek varsa kollar falan kürdandır o zman?
barfiks şınav squat işine de gir bari biraz vücut irileşsin
-
Valla bende koşacak göt yok .
Ama deli gibi yürürüm. Öyleki gecen cuma 10km den fazla yürüdüm . Bu gün 1 saate yakın bisiklet sürüm .
sıvı tüket
az ye
arkadaş bulmaya çalış . Mekan ve süre uzatma yarayacaktır .
1 den fazla ayakkabı kullan .
kendini fazla zorlama .
samaccc tarafından 23/Ağu/16 00:39 tarihinde düzenlenmiştir -
mataramasuko bunu yazdı
63 kiloya göbek varsa kollar falan kürdandır o zman?
barfiks şınav squat işine de gir bari biraz vücut irileşsin
çok genişte değil kürdanda değil 35 cm :(
-
HIIT e bak hocam ama öyle çok spor bilinciyle yapma çatlayana kadar depar sonrasında yürüme hızına gelecek kadar yavaşla ama yürüme hep koş ben böyle eğleniyorum bir de bulabilirsen doğada koş daha da eğlenceli oluyor
-
asiminnesli bunu yazdı
HIIT e bak hocam ama öyle çok spor bilinciyle yapma çatlayana kadar depar sonrasında yürüme hızına gelecek kadar yavaşla ama yürüme hep koş ben böyle eğleniyorum bir de bulabilirsen doğada koş daha da eğlenceli oluyor
teşekkür ederim