Kota , Eksik Mi ? Fazla Mi ?
-
Hacolar onceden sinirsiz vardi pek takmiyordum universiteyi kazaninca kapattirdim . Sonra Agustosta peder bi dha baglatmis . Simdi bu internet agustos 15 gibi baglandi ise bnm kota 30 gun gecerli olucagi icin eylul 15 'e kadar mi gecerli bu 4Gb yoksa sadece agustos 4Gb , eylul 4Gb mi ? Simdi bnm eylul 10 Gb gosteriyor, 444 0375'ten kadini aradim son donem borcunuz yok dedison fatura ne zaman gelir dedim ? Ekim ortalarinda dedi . Simdi bana 60+30 = 90 mi girdi ? :D
-
valla hocam ttnet in işi belli olmuyor ben 3-4 gb aştım kotayı 48 ytl geldi 200 mb aştım 50 geldi hiç aşmadım 47 geldi...
Belli olmuyor bu salakların işi... -
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------
valla hocam ttnet in işi belli olmuyor ben 3-4 gb aştım kotayı 48 ytl geldi 200 mb aştım 50 geldi hiç aşmadım 47 geldi...
Belli olmuyor bu salakların işi...
kafalarına göre takılıyorlar :) -
Metanet bunu yazdı:
Belli olmuyor bu salakların işi...
-----------------------------Off yha nie bolye dandik ki bizim butun islerimiz sanki cok iyi bir hizmet verior da arada sirada yanilior ... Tovbe tovbe .
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Simdi bana 60+30 = 90 mi girdi ? :D
-----------------------------yok hoca sanırsam kotalıda olsa ne kadar aşarsan aş 61
edit: mesela benim 9,8 gb olmuştu 61 ödemiştik.
-
yok hacı kota her ay başında sıfrlanıyo 31 iri gecesi yani. herkes için aynı. aştığın her 1 gb da 10 lira.