Kota
-
arkadaşlar kotama birşey oldu 0 landı. Bu lanet ttnet neler karıştırıyo yine bena benzer durumu olan varmı.
-
ay ölecem ne dandik bu ttnet yaa :) bi yerlerimiz girsede düzelmez titinet valla bende bilmiyom
senni bakim bende de varmı dedim aynı şey ama dahada kötü
İşlem hatası 
null -
kullanıcı adı veya şifreni yakın zamanda değiştirdin mi?
-
Aynısı bana da olmuştu.. İnternete giremiyordum.. Aradım ttneti en sonunda hiç alakasız bir şifreyi bu sizin şifreniz dedi.. Dedim bas git.. Şifre hatası olsa başka pc'den kota sayfasına girmeye çalışırken şifre yanlış derdi dedim... Neyse düzelttik girdim baktım kotaya senin ki gibi her şey sıfırdı. O zaman anladım bi Ali Cengiz oyunu döndüğünü..
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------
Aynısı bana da olmuştu.. İnternete giremiyordum.. Aradım ttneti en sonunda hiç alakasız bir şifreyi bu sizin şifreniz dedi.. Dedim bas git.. Şifre hatası olsa başka pc'den kota sayfasına girmeye çalışırken şifre yanlış derdi dedim... Neyse düzelttik girdim baktım kotaya senin ki gibi her şey sıfırdı. O zaman anladım bi Ali Cengiz oyunu döndüğünü..
6-7 yıldır internet kulanıcısıyım bugune kadar 3 kere sahit oldum biri benım basıma geldi o aralar o bölgeye bakım yapılıyor bakım sırasında ne oluyorsa ttnet internet aboneliğin ilk ayarlara dönüyor yanı 6-7 yıl oncesine o zmankı sifreni modeme kaydedince internet düzeliyor demişsin ya Aradım ttneti en sonunda hiç alakasız bir şifreyi bu sizin şifreniz dedi o şifre senin ilk şifrenmiydi -
Zxone bunu yazdı:
-----------------------------ay ölecem ne dandik bu ttnet yaa :) bi yerlerimiz girsede düzelmez titinet valla bende bilmiyom
senni bakim bende de varmı dedim aynı şey ama dahada kötü
İşlem hatası 
null
-----------------------------bu hatayı her kotama bakmak istediğimde zilyon kere vereyo :D
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------CureShooT bunu yazdı:
6-7 yıldır internet kulanıcısıyım bugune kadar 3 kere sahit oldum biri benım basıma geldi o aralar o bölgeye bakım yapılıyor bakım sırasında ne oluyorsa ttnet internet aboneliğin ilk ayarlara dönüyor yanı 6-7 yıl oncesine o zmankı sifreni modeme kaydedince internet düzeliyor demişsin ya Aradım ttneti en sonunda hiç alakasız bir şifreyi bu sizin şifreniz dedi o şifre senin ilk şifrenmiydi
-----------------------------Yok yav ilk şifrem felan da değildi..
-
ne şifre değiştiridim ne birşey yaptım. Geçen bektım iyi daha çok dedim ay bitmeden bi kotammı doldurim dedim dün bi girdim anna dedim sonra heralde hata var dedim. sonra akşam üstü bi baktım aynı konu açarkende baktım kotam artmış ama 0 ın üstüne ekleniyo buraya eklim dedim tr çapında birşeymi banamı oldu diye. İnternete bağlanmamada biproblem yok ama annem dedim bugün durupdururken geçen telefon kesil di sonra durup dururken geldi diye tahniminimce ozaman bişeyler oldu.