Kota Bilgisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek
    arkadaşlar evde 2 pc var .birini ben diğerinide kardeşim
    kullanıyor.kardeşimin kullandığı bilgisayardan harcanan kota bilgisini nasıl görebilirm.yardımlarınız için teşekkürler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

adslkota hesaplıyıcıs yaz

program şekilinde

indir kur

ay son ubak ne kadar harcamış :D 

"Murid" Değil "Murit"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Glaxoks bunu yazdı:
    -----------------------------

program şekilinde

indir kur

O program sadece paket içindeki veriyi gösterdiği için o değerler doğru değildir. İndirilen ve gönderilen pakette sadece veri yoktur, o yüzden bu tarz programlar kullanmayınız. Sonra o program ile ttnet sitesindeki kota bilgileri tutmayınca, hemen telefona sarılıp hesap soruyor yurdum insanı...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    Glaxoks bunu yazdı:

program şekilinde

indir kur

O program sadece paket içindeki veriyi gösterdiği için o değerler doğru değildir. İndirilen ve gönderilen pakette sadece veri yoktur, o yüzden bu tarz programlar kullanmayınız. Sonra o program ile ttnet sitesindeki kota bilgileri tutmayınca, hemen telefona sarılıp hesap soruyor yurdum insanı...

hemen ezber konuşma be kardeşim :) adam kotamı nasıl öğrenirim dememişki. tamam birebir vermio ama kardeşinin ne kadar kullandıgını tahmini olarakta anlayabilir bu programlarla :) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Benim unuttuklarımı sen ezberleyemezsin bile. Ne demişler biliyorsan konuş adam sansınlar bilmiyorsan sus arif sansınlar. Eleman bu programı kullanacak sonrada kendi bilgisayarınada yükleyecek sonra evdeki hesap çarşıya uymayınca açacak ttnet e telefon hesap  küfür edecek. Günde bu şekilde onlarca dallama ile muhattap oluyorum. Ben bilmeden konuşmam hele hele her şeye muhalafet olmayada kalkmam !!!

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Tmm kavgaya gerek yok...

Netlimiter programını indir kur oradan ne kadar download olduğunu görürsün, ortalama 100 mb kadar opsiyonel davran, çünkü bi 100 mb kadar artı gelebilir ttnetteki weri... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Hiçbir adsl bilgisi isteyen programı kullanma rene abinin dediği gibi netlimiter gibi programları kullan :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    netlimiter en iyisi

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    Benim unuttuklarımı sen ezberleyemezsin bile. Ne demişler biliyorsan konuş adam sansınlar bilmiyorsan sus arif sansınlar. Eleman bu programı kullanacak sonrada kendi bilgisayarınada yükleyecek sonra evdeki hesap çarşıya uymayınca açacak ttnet e telefon hesap küfür edecek. Günde bu şekilde onlarca dallama ile muhattap oluyorum. Ben bilmeden konuşmam hele hele her şeye muhalafet olmayada kalkmam !!!

benim unuttuklarım veya unutmaya calıstıklarım senin hafızandan geçen herşeyden daha fazla emin ol ;)

2.si konumuz bu deil ;)) şimdi bi üstteki posta geri dön yazdıklarımı dikkatlice oku ondan sonra cevap ver. "dallama" diyerek hakaret ettiğinn farkındasındır. ben hakaret etmeden insan gibi yazdım. İnsan gibi tartışmasını öğren ondan sonra gel istediğin kadar tartışalım. asıl konuya gelirsek ben birebir öğrenebilir demedim, sadece ikisi arasındaki oranı hemen hemen hesaplayabilir dedim, üstteki postta bahsettiğim gibi ;) renenin dediği yolda mantıklı. artık ezberler misin unutur musun bilmiorm. hadi eyvallah...

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 1136 Toplam Mesaj: 9