folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Kota Öğrenmek İçin Bi Yöntem

Kota Öğrenmek İçin Bi Yöntem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

bundan 2 ay önce aklıma geldi ttnet te kota öğrenmek için yeni bir uygula cıkmış

müsteri numarası istiyolar

bunu geçmek için söyle bi yöntem geldi aklıma

eğer modermin kulanıcı ile password dunu biliyosanız 

modermin sürümüne göre proğramını indiriyosunuz kulanıcı adını vs yazıyosunuz alın size eski ye ve yeni kota :   )

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

http://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp

edit yer yanlış gibi;

Tahribat Forum
    Güvenlik / Security
          Kota Öğrenmek Için Bi Yöntem

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:
    -----------------------------

edit yer yanlış gibi;

Tahribat Forum
    Güvenlik / Security

belli firmaların attığı kazıktan korunmak ta bi güvenlik değilmidir :D

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:

edit yer yanlış gibi;

Tahribat Forum
    Güvenlik / Security

muridim benim anlatım sayesinden 6 ay a kadar olan kota durumu görebiliyosun o verdin adres den se sadece bu ay ı görüyosun bu da ttent in güvenlik acığı sayılır diyebiliriz

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

ttnet adsl kota sorgulama sayfasında verilen kotadan tam 1 gb fazla farcağım söylendi ve ben 10 lirA FAZLA ÖDEMEK ZORUNDA BIRAKILDIM. geçen ay bunun için müşteri hizmetlerini aradım,mail gönderdim.. geri aradıklarında orada gösterilen değerlerin eksik olabileceği,faturalandırmada esas alınan merkezdeki kotadır" yanıtını aldım..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bu ayın kotasını takip etmek istiyorsan eydsl programı ile yapabilirsin. kullanıcı adı şifreni ilk kurulumda gir, kota eşitlemeyi yaptır. sonra zaten otomatik down ve up a göre sürekli düzenliyor kendini.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

ben ttnet e kabul ettiremedim ki bir ay önceki kotayı da doğrulatamadım..emin ol 1,5 gb fazladan para ödedim o kadar download yapmadığıma adım gibi eminim..Aylık kıst denilen güne kota koymadıklarını bahane ettiler.Ama tam açıklama yapabilen birisi olmadı.Sen yanlışsın bizim sistemimiz doğru dediler..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

telekom zaman zaman yapıyor. ben bir ay hiç kullanmadığım halde 3 gb durduk yere kota geldiğinide biliyorum. şöyle bişey duydum emin değilim. araştırmakta fayda var. senin kullanıcı adı şifren, aynı santral üzerinde bazı modemlerde kullanılabiliyormuş. bunun için telekoma müracat edip kota fazla geliyor başka kullananmı var diye baktırman gerekiyormuş. aynı isim-şifreyle başka yerden bağlantı olup olmadığını araştırabilirsin. kablosuzsa modemin, şifre ve güvenlik ayarları kontrol et. kabloluda bile durduk yere 3 gb kota çıkarabilen bi telekoma sahibiz zaten :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
Toplam Hit: 13784 Toplam Mesaj: 8