folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Kota Sıkıntısı Olmayan Net Öneriniz Var Mı

Kota Sıkıntısı Olmayan Net Öneriniz Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

şimdi beyler su 8mbit 50gb limitli zımbırtıdan kullanıyoruz tek olmadığım için yüklenen çok oluyor ki zaten tek olsam da 50 gb yetmiyor bütün downloadi ben

yapıyorum bi öneriniz var mı hali hazırda ttnet'in var 8mbit sınırsız ama 114 lira fiyat çekiyor daha düşük ücretli varsa bağlamayı düşünoyurm sonuçta

2 yıllık süreyi çoktan doldurmuş bulunuyorum süperonlineydi smileydi bilmem neydi önerileriniz bekliyorum kullananlardan :W

not : fiber yok buralarda hiç söylemeyin :W

not2 : az önce konuya netim düşmedi kotayı geçtim dedim 10 dk sonra 1mbit ile tanıştım ak anlamadım ne iş konu gizli kalsın :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SuperOnline

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

ben ttnet kullanıyoken hiçbir zaman kotam düşmedi sürekli aşıyor olmama rağmen, 8mbit kullanıyordum, akk limitini hatırlamıyorum.. şu an fiberdeyim hız yönünden hiç sorunum yok fakat kotayı aştınmı anında indiriyolar, eğer adsl paketleri içinde bu disiplin geçerliyse super'i önermem..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

SARI bunu yazdı:
    -----------------------------

SuperOnline

Ay içerisindeki veri downloadı, 8 Mbps’ye kadar 4 GB ve 6 GB kotali paketlerinde 25 GB lık hız alanı 25 GB’ye, 8 Mbps’ye kadar limitsiz 50 GB Hız Alanı paketinde 50 GB’ye, 8Mbps’ye kadar limitsiz 100 GB Hız Alanı paketinde 100 GB’ye, 16 Mbps'e kadar paketlerinde 50 GB’ye ulaştığında internet hızı 1 Mbps’ye düşürülecektir. Bir sonraki aya girildiğinde, internet hızı tekrar hizmetinden mevcut erişim hızına yükseltilecektir. (Hız Alanı: AKK)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

SARI bunu yazdı:

SuperOnline

Ay içerisindeki veri downloadı, 8 Mbps’ye kadar 4 GB ve 6 GB kotali paketlerinde 25 GB lık hız alanı 25 GB’ye, 8 Mbps’ye kadar limitsiz 50 GB Hız Alanı paketinde 50 GB’ye, 8Mbps’ye kadar limitsiz 100 GB Hız Alanı paketinde 100 GB’ye, 16 Mbps'e kadar paketlerinde 50 GB’ye ulaştığında internet hızı 1 Mbps’ye düşürülecektir. Bir sonraki aya girildiğinde, internet hızı tekrar hizmetinden mevcut erişim hızına yükseltilecektir. (Hız Alanı: AKK)

limitsiz 8 Mbps al, 

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ttnet 1 saatlik şakanın ardından 920 ile çekmeye çalışıyorum :F

Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 6