Kota Sıkıntısı Olmayan Net Öneriniz Var Mı
-
şimdi beyler su 8mbit 50gb limitli zımbırtıdan kullanıyoruz tek olmadığım için yüklenen çok oluyor ki zaten tek olsam da 50 gb yetmiyor bütün downloadi ben
yapıyorum bi öneriniz var mı hali hazırda ttnet'in var 8mbit sınırsız ama 114 lira fiyat çekiyor daha düşük ücretli varsa bağlamayı düşünoyurm sonuçta
2 yıllık süreyi çoktan doldurmuş bulunuyorum süperonlineydi smileydi bilmem neydi önerileriniz bekliyorum kullananlardan :W
not : fiber yok buralarda hiç söylemeyin :W
not2 : az önce konuya netim düşmedi kotayı geçtim dedim 10 dk sonra 1mbit ile tanıştım ak anlamadım ne iş konu gizli kalsın :W
-
-
ben ttnet kullanıyoken hiçbir zaman kotam düşmedi sürekli aşıyor olmama rağmen, 8mbit kullanıyordum, akk limitini hatırlamıyorum.. şu an fiberdeyim hız yönünden hiç sorunum yok fakat kotayı aştınmı anında indiriyolar, eğer adsl paketleri içinde bu disiplin geçerliyse super'i önermem..
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ay içerisindeki veri downloadı, 8 Mbps’ye kadar 4 GB ve 6 GB kotali paketlerinde 25 GB lık hız alanı 25 GB’ye, 8 Mbps’ye kadar limitsiz 50 GB Hız Alanı paketinde 50 GB’ye, 8Mbps’ye kadar limitsiz 100 GB Hız Alanı paketinde 100 GB’ye, 16 Mbps'e kadar paketlerinde 50 GB’ye ulaştığında internet hızı 1 Mbps’ye düşürülecektir. Bir sonraki aya girildiğinde, internet hızı tekrar hizmetinden mevcut erişim hızına yükseltilecektir. (Hız Alanı: AKK)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------SARI bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ay içerisindeki veri downloadı, 8 Mbps’ye kadar 4 GB ve 6 GB kotali paketlerinde 25 GB lık hız alanı 25 GB’ye, 8 Mbps’ye kadar limitsiz 50 GB Hız Alanı paketinde 50 GB’ye, 8Mbps’ye kadar limitsiz 100 GB Hız Alanı paketinde 100 GB’ye, 16 Mbps'e kadar paketlerinde 50 GB’ye ulaştığında internet hızı 1 Mbps’ye düşürülecektir. Bir sonraki aya girildiğinde, internet hızı tekrar hizmetinden mevcut erişim hızına yükseltilecektir. (Hız Alanı: AKK)
-----------------------------limitsiz 8 Mbps al,
-
ttnet 1 saatlik şakanın ardından 920 ile çekmeye çalışıyorum :F