Kötümserlik :P:P
-
yasli bir adam otobus kuyrugunda beklerken arkasinda, sirada bekleyen genc bir adam sorar; "Aferdersiniz, atesiniz var mi?" yasli adam biraz sinirli bir tavir sergileyerek cevap verir "Hayir yok." genc adam kendi kendine bos ver sinirlenme takmaya degmez der ve bir baskasindan ates alir.bir kac dakika sonra onundeki yasli adamin da sigara yaktigini gorur ve sorar: "Beyefendi, madem kibritiniz vardi neden yok dediniz?"
adam enteresan bir cevap verir:
"Bak simdi delikanli, sana ates verseydim buyuk bir ihtimalle konusmaya baslayacaktik. konusmaya baslasaydik, otobuste yanyana oturacaktik.yan yana otursaydik daha cok konuscaktik. iyi bir adam gibi gorunuyorsun seninle konusmaya baslamayi gercekten isterdim. sonra senden benimle ayni durakta inmeni ister ve seni bizim eve yemege davet ederdim.evime yemege gelseydi, buyuk bir ihtimalle kizimla tanisirdi. Kizimla tanissaydin kim bilir belki hadiseler birbirini izler ve sonunda evlenirdiniz. Ve ben kizimin cebinde bir cakmak alacak kadar parasi olmayan biriyle evlenmesini istemiyorum."
-
gerçekten harika şimdi kötümser olmak çok iidir bu şekilde düşünmekte kötü deil iidr:) herşeyi düşünmek gerçekten iidr iyimser olup herşeyi tozpembe görmektense kötümser olup olabilcek her türlü pisliği düşünmek daha iidr
-
Bence de olayların hep kötü ihtimalleri düşünülmeli çünkü iyi olan ihtimal gerçekleşirse zaten bi sorun olmaz, herşey yolunda devam eder adı üstünde iydir ama kötü ihtimal gerçekleşir ve senin hazırda ikinci bir alternatifin yoksa BabALaRa gelirsin.. Her zaman ikinci bi alternatifiniz olması dileğiyle mürid kardeşlerim, her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız esen kalın... SaYGıLaR mina kyimm..
-
güzel bişi adam akıllı(yaşlı olan)
-
e ebesinin, bi adam bukaar düşünebiliyosa biz nasıl hala en gerizekalı ülkesiyiz avrupanın anlamadım
-
buna öküzün altında buzaği aramak derler... di mi?
-
helal valla :)
-
her zaman en kötüsüne hazırlıklı olacaksın ki sonra iyisi başına geldiğinde sevinebilesin.değil mi ama?
-
Bu yasli adam cok yasamaz )))
Ama şöyle bir durum var..Artık insanlara pek güven yok,o yüzden samimi olunan insanlarla arada bir darbelik mesafe birakmak gerektiğine inaniyorum.. Ama bukadar abarti değil tabi )) Hadi genç yaşlı adamı evine götürse,yemeğe davet etseydi )) Neyse..Paylasim icin tesekkurler.Saygilar.İyi calismalar..
Toplam Hit: 1084 Toplam Mesaj: 9