Kozyatağına Nasıl Gidebilirim ?
-
Yarın bir iş için İstanbul'un Kadıöy ilçesine bağlı Kozyatağı denilen ilçesine gitmem gerekecek, kime sorduysam tam bir cevap alamadım. Eminönü'nden direk otobüs ya da vapur bulabilirmiyim ya da kadıköy'denmi Kozyatağı'na geçebilirim. Orada oturan mürid arkadaşlardan yardım bekliyorum.
-
adamım sen neredesin madem kadıköyü biliyorsun gel kadıkoye kartal - pendik- tuzla arabalarından birini bul bin hemen sahilden kalkıyorlar sonra kozyatağında incem dedilermi indirirler seni
-
Kadıköy'den mi binmem gerekiyor ? Eminönü'nden direk otobüs felan kalkmıyor mu ?
-
Taksimden kalkan 129t var kozyatağına direkt giden eminönünden beşiktaşa yürüyerek ya da otobüsle geçip gidebilrisin.
-
taksimden 202 nolu otobuslere bin kozyatagı duragında in oyle rahat olur istedgin yeride bulursun
-
Bilgiler için teşekküler.
Eminönü'ne gittim, vapurla Kadıköy'e geçtim. Kadıköy'den otobüsle direk Kozyatağı :) Toplam 1,5 saat sürdü. Taksim'den felan gitmeye kalksaydım çok zaman alabilirdi.
-
oraya yakınım şöçle diyim sana kadiköyden 319 a bin e5 den gidiyor içerenköy karfurda in işte o karfurun karşısı e 5 in diğer tarafı yani...
-
Teşekkürler =)
Toplam Hit: 1863 Toplam Mesaj: 8