Kpds Ve Yükseklisans
-
Merhaba hacılar, bu pazar kpds ye girdim hiç hazırlanmadım, normal olarakta pek iyi geçmedi. Ama 60 almam gerekiyor, kaç nete 60 gelir yada, diyelim
ben 60 alamadım yüksek lisans a başvuru koşulları arasında 60 ve üstü istiyorlar, kabul olmaz mı başvurum?
-
ales le olmuyomudyu y.lisans :S kpds dil yeterliliği için mi isteniyor ?
-
ben uludagda yapmayı istiyorum, dil puanı koymuslar, üds veya kpds falan işte ama 60 puan sınırı var, ama toplamda etkisi %15 olucak bu dil puanının, hani ben 15 almasamda olur gibisinden olur mu diye soruyorum
-
vallahi hocam bişe diyemedim . ama aksam sana pm atarım . ablam y.lisansa basvururkenden aklımda kalanlar bunlar benim kendısıne sorarım .
-
csr288 bunu yazdı:
-----------------------------
vallahi hocam bişe diyemedim . ama aksam sana pm atarım . ablam y.lisansa basvururkenden aklımda kalanlar bunlar benim kendısıne sorarım .
-----------------------------şimdi aradım, sabahtan beri arıyorum çıkmıyordu, şimdi ulaştım, olmuyor muş, bunlar başvuru şartı seve seve dilden 60 almam gerekiyor
-
hocam o zaman kolay gelsin benımde basıma gelck bu yabancı dıl sorunu :/ makınecydın demı ?
-
Eskiden 100 soru vardı,her sorunun puanı 1 di.Şimdi 80 soru olduğuna göre her sorunun puanı 1,25.Buradan 60 almak için kaç soruyu doğru cevaplaman gerektiğini hesaplayamıyor musun ?
Başvuru şartına bağlı,kpds 60 ve üstü istiyorsa aynen yerine getirmen gerek,bunun yerine üds,toefl,ielts de geçer çoğu üniversitede.Üniv. şartını kendi belirler.Eğer tezsiz yapacaksan 60 a yaklaşman bile yeterli olur.Bir de üniv. ler kendi ingilizce sınavını yapar temmuz ağustos gibi.Onu takip etmelisin,eğer kpds den istediğin notu alamazsan.
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
Eskiden 100 soru vardı,her sorunun puanı 1 di.Şimdi 80 soru olduğuna göre her sorunun puanı 1,25.Buradan 60 almak için kaç soruyu doğru cevaplaman gerektiğini hesaplayamıyor musun ?
Başvuru şartına bağlı,kpds 60 ve üstü istiyorsa aynen yerine getirmen gerek,bunun yerine üds,toefl,ielts de geçer çoğu üniversitede.Üniv. şartını kendi belirler.Eğer tezsiz yapacaksan 60 a yaklaşman bile yeterli olur.Bir de üniv. ler kendi ingilizce sınavını yapar temmuz ağustos gibi.Onu takip etmelisin,eğer kpds den istediğin notu alamazsan.
-----------------------------48 soru cevaplamam gerekiyor muş, valla ne yaptıgımı unuttum, tezli yapmak istiyorum, üninin kendi ingilizce sınavı olursa süper olur, ona çalışırım biraz...
Sagolasın hacım