Kpds Ve Yükseklisans

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Merhaba hacılar, bu pazar kpds ye girdim hiç hazırlanmadım, normal olarakta pek iyi geçmedi. Ama 60 almam gerekiyor, kaç nete 60 gelir yada, diyelim 

ben 60 alamadım yüksek lisans a başvuru koşulları arasında 60 ve üstü istiyorlar, kabul olmaz mı başvurum?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

ales le olmuyomudyu y.lisans :S kpds dil yeterliliği için mi isteniyor ? 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

ben uludagda yapmayı istiyorum, dil puanı koymuslar, üds veya kpds falan işte ama 60 puan sınırı var, ama toplamda etkisi  %15 olucak bu dil puanının,  hani ben 15 almasamda olur gibisinden olur mu diye soruyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

vallahi hocam bişe diyemedim . ama aksam sana pm atarım . ablam y.lisansa basvururkenden aklımda kalanlar bunlar benim kendısıne sorarım . 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

csr288 bunu yazdı:
    -----------------------------

vallahi hocam bişe diyemedim . ama aksam sana pm atarım . ablam y.lisansa basvururkenden aklımda kalanlar bunlar benim kendısıne sorarım . 

şimdi aradım, sabahtan beri arıyorum çıkmıyordu, şimdi ulaştım, olmuyor muş, bunlar başvuru şartı seve seve dilden 60 almam gerekiyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hocam o zaman kolay gelsin benımde basıma gelck bu yabancı dıl sorunu :/ makınecydın demı ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Eskiden 100 soru vardı,her sorunun puanı 1 di.Şimdi 80 soru olduğuna göre her sorunun puanı 1,25.Buradan 60 almak için kaç soruyu doğru cevaplaman gerektiğini hesaplayamıyor musun ?

Başvuru şartına bağlı,kpds 60 ve üstü istiyorsa aynen yerine getirmen gerek,bunun yerine üds,toefl,ielts de geçer çoğu üniversitede.Üniv. şartını kendi belirler.Eğer tezsiz yapacaksan 60 a yaklaşman bile yeterli olur.Bir de üniv. ler kendi ingilizce sınavını yapar temmuz ağustos gibi.Onu takip etmelisin,eğer kpds den istediğin notu alamazsan.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

ZyreX bunu yazdı:

Eskiden 100 soru vardı,her sorunun puanı 1 di.Şimdi 80 soru olduğuna göre her sorunun puanı 1,25.Buradan 60 almak için kaç soruyu doğru cevaplaman gerektiğini hesaplayamıyor musun ?

Başvuru şartına bağlı,kpds 60 ve üstü istiyorsa aynen yerine getirmen gerek,bunun yerine üds,toefl,ielts de geçer çoğu üniversitede.Üniv. şartını kendi belirler.Eğer tezsiz yapacaksan 60 a yaklaşman bile yeterli olur.Bir de üniv. ler kendi ingilizce sınavını yapar temmuz ağustos gibi.Onu takip etmelisin,eğer kpds den istediğin notu alamazsan.

48 soru cevaplamam gerekiyor muş, valla ne yaptıgımı unuttum, tezli yapmak istiyorum, üninin kendi ingilizce sınavı olursa süper olur, ona çalışırım biraz... 

Sagolasın hacım

Toplam Hit: 1084 Toplam Mesaj: 8