Kpss 2010 Ortaögretim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

iyi akşamlar arkadaslar.. bu kpss için yarın basvuru merkezine gitcem.. daha önce kayıt yaptırmadım nedir ne değildir bilmiyorum.. parayı yatırdık.. dekont ve nufusla gitmem yeterlimidir tecrubeli arkadaslardan bi bilgi almak istedim..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

en yakın kpss başvurusunun kabul edildiği bir okula gidiyorsun (en yakın nerede var diyorsan www.osym.gov.tr de yazıyo liste halinde) dekontunu ve en son okuldan mezun olduğun diplomanı ibraz ediyorsun başvurunu yapıyorlar. ama unutma dekont ve diploma olmadan olmuyor

eğer şu anda önlisans okuyorsan ortaöğretim olarak başvuramazsın. önlisans olarak başvurman gerekir. aksi takdirde sınavı kazansan bile atanamayacağın ösym nin kitapçığındaki kurallarda yazıyor

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFD4AF1EF75F7A7968251C64DF22CCB2F6

burdaki şeyleri güzelce oku.sallamaya gelmez amann

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

destanition bunu yazdı:
    -----------------------------

en yakın kpss başvurusunun kabul edildiği bir okula gidiyorsun (en yakın nerede var diyorsan www.osym.gov.tr de yazıyo liste halinde) dekontunu ve en son okuldan mezun olduğun diplomanı ibraz ediyorsun başvurunu yapıyorlar. ama unutma dekont ve diploma olmadan olmuyor

eğer şu anda önlisans okuyorsan ortaöğretim olarak başvuramazsın. önlisans olarak başvurman gerekir. aksi takdirde sınavı kazansan bile atanamayacağın ösym nin kitapçığındaki kurallarda yazıyor

-----------------------------

Oluyor. Diploman hala daha okulda, almadım. Hem okuyup hem çalışmayı düşünüyorum, çok cazip geldi. Başvurumu yaptım. Bankadan verilen dekont ve nüfus cüzdanımla gittim. Diploma tarihini sordu, bilmiyorum dedim. Yanındaki kağıta bakıp girdi bir şeyler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

üni 2 deyim sınavlar acıklandı 3 daha yeni geçtim girmem de sakınca yok yani lise duzeyinde gircem.. ne olur ne olmaz diplomayı da yanıma alır giderim.. tşkler.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    ben dde dun yaptim diplomadaki tarihi istiyor mezuniyet tarihini.. Ve diger bilgileri sen veriosun kimligede gerrek yok bide foto ccekiyor ben yine kosnuk gibi ciktim :D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
Toplam Hit: 1138 Toplam Mesaj: 6