Kpss Aday Şifresi Sorunu Acil
-
sa arkadaşlar su an yolculuk yapmaktayım kpss acıklanmıs aday sifresi istiyo , aday şifresi kpss basvuru kagıdında yazıyormus o kagıtta benim aday şifresi : varolan sifreyi kullanın diyo .. yani ben değiştirmişim galiba önceden.. ama aklımda bi halt yok ne yapmam gerek . ösym bürosuna gitme imkanım yok suan..
-
ösym başvurusunda değiştirdiysen ösymedki şifrendir :D bnde yıllar sonra htrladım sınv başvuruları filn tek şifree üzerinden kontrol edilio. değiştrdiysen htrlamıosan ösym merkezine gidip yenisini alcaksın
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------
ösym başvurusunda değiştirdiysen ösymedki şifrendir :D bnde yıllar sonra htrladım sınv başvuruları filn tek şifree üzerinden kontrol edilio. değiştrdiysen htrlamıosan ösym merkezine gidip yenisini alcaksın
-----------------------------
galiba öyle oldu .. ama nasıl bir şifre yazdım ki ben yaa. kullandıgım bütün şifreleri denedim olmadı.. orda şifre değişikliği yaparken sembol falan mi istemişti acaba.. -
bende şifremi bilmiyorum a.* :D nerden yeniletebiliyoruz bunu
-
Daha önce şifre almadıysanız (benim gibi) ösym bürolarından veya sınav kaydı yapan okullardan tc kimlik numaranızı ve 2 lira vererek 30sn'de alabilirsiniz.