folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder KPSS Hazırlık İçin Pegem Akademi Ya Da Karacan Akademi Hakkında Bilginiz Var Mı?

KPSS Hazırlık İçin Pegem Akademi Ya Da Karacan Akademi Hakkında Bilginiz Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Bu yıl KPSS'ye hazırlanacağım. Sınırlı maddi imkanlar içerisinde dersaneye gitmek zorundayım ancak dersaneler bu konuda acımasızlar, gözünün yaşına bakmıyor alacağı paraya bakıyorlar.

İnternette yorumlara bakıyorum hepsinden de kıllanıyorum. Sahte profillerle açılmış yorumlar. belli ki dersanelerin parmağı var bu yorumlarda.

Bakırköy Pegem Akademi ya da Bakırköy Karacan Akademi hakkında yorumlarınız neler? Hocaları, yayınları, denemeleri, hocaların ilgisi vs?

İnternette her ikisi ile ilgili iyi yorumlar da var kötü yorumlar da. Kararsız kaldım, mutlaka tecrübeli birileri vardır.

Teşekkürler.

EDİT: bu yıl İstanbul üniversitesinden mezunu oluyorum. Ortaöğretim statüsünde değil, alan düzeyinde KPSS'ye hazırlanıyorum.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hocam online video sitelerini kullanabilirsin ders için bende siteme eklemeye başladım sırasıyla dersleri.

http://www.matyardim.com/tarih/online-videolu-dersler/tarih/tarih.html

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

hocam online video sitelerini kullanabilirsin ders için bende siteme eklemeye başladım sırasıyla dersleri.

http://www.matyardim.com/tarih/online-videolu-dersler/tarih/tarih.html

Amenna hocam da, öyle de yürümüyor ya söz konusu KPSS olunca profesyonel destek lazım. Sorularımı çözdürmem lazım. Bu iki dersane arasında birini seçmem gerekiyor, son aşamaya geldi ama hala tatmin olamadım internetteki yorumlardan. Sadece buradaki yorumlara güvenebilirim herkesi tanıyorum biliyorum az çok.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hocam kesinlikle sana şunu söyleyeyim bende çok araştırdım spnra murat dershanesi kartal şubesine yazıldım dershaneye hiç gerek yok benden söylemesi çözümmlü sorular al çözümleri olan bunları öğren konularıöğrenmek içinde videolu anlatım yapan sitelere gir dershaneye gitsende bundan çok ileri bir şey olmuyor dershane hikaye benden söylemesi olay sende bitiyor bol miktarda soru çözmelisin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

hocam kesinlikle sana şunu söyleyeyim bende çok araştırdım spnra murat dershanesi kartal şubesine yazıldım dershaneye hiç gerek yok benden söylemesi çözümmlü sorular al çözümleri olan bunları öğren konularıöğrenmek içinde videolu anlatım yapan sitelere gir dershaneye gitsende bundan çok ileri bir şey olmuyor dershane hikaye benden söylemesi olay sende bitiyor bol miktarda soru çözmelisin

bende böyle düşünüyorum. ama irade meselesi tabi. evde bu strese katlanmak var.

matematik24.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

bende böyle düşünüyorum. ama irade meselesi tabi. evde bu strese katlanmak var.

ben mesela dershaneye verdiğim 1250 liraya üzülüyorum yani hiç gerek yok

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

edit.

HeYeT tarafından 13/Ağu/13 00:46 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
Toplam Hit: 1896 Toplam Mesaj: 7