KPSS İçin Seslendirilmiş Dersler Videolar Ve Dökümanlar
-
2009 KPSS YE HAZIRLANAN ARKADAŞLARIN FAYDALANABİLECEĞİ ÇOK GÜZEL HAZIRLANMIŞ KAYNAK ...
İhtiyaç yayın evinin kitaplarından hocamızın mp3 formatında kaydettiği bu dökümanları mp3 playerınızla yolda,evde vs. vs. dinleyerek tekrar edebilirsiniz.. "BİR ÇOK KEZ DİNLEDİM. MUTLAKA KALICI OLUYOR. AYNI ZAMANDA YOLDA BOŞ ZAMAN GEÇİRMEMİŞ OLUYORSUNUZ. YOLDA HERYERDE DİNLEYEREK KULAK DOLGUNLUĞU SAĞLIYOR. "
TAMAMI RAMAZAN DURMUŞ TARAFINDAN SESLENDİRİLMİŞTİR. 2008 KPSS YE HAZIRLANIRKEN BU SES KAYITLARINI DİNLEDİM VE FAYDALI OLDU. KAYITLAR MP3 FORMATINDADIR.
DİKKAT: Açık söylemek gerekirse sadece bunları dinlemek yeterli olmaz test çözmeyi ihmal etmeyin arkadaşlar. Arkadaşlarınıza tavsiye edin arkadaşlar. İnşallah faydalı olur.
Sınavda herkese başarılar diliyorum...
Dilediğiniz puanı alırsınız inşallah.
-
-
eyvallah murit kardeşim
-
eywallah kardeş saol :)
-
mp3 formatında video diyosun :)= neyse indiriyom bunun görüntülüsünü alıp wzreze düşüreceğim :D
-
hoca çok berbat bu kendinmi okudun kayıt ettin :)= ağız şaplamasından tut herşey var eleman okumasını bilmiyor herhalde :))
hızlı okumaya çalışıyor birde okumasını beceremiyor tam komedi ya :))
-
Ama Kimse Oturupda 50 60 saat kitap okuyarak sesini kaydedip bunu bedava paylaşmaz :)
Ayrıca bendeğilim..
-
whatanlar bunu yazdı:
-----------------------------Ama Kimse Oturupda 50 60 saat kitap okuyarak sesini kaydedip bunu bedava paylaşmaz :)
Ayrıca bendeğilim..
-----------------------------hoca hiç dinledinmi inan çok kötü :)
-
idare et işte :) Yolda Falan Güzel olur :)