folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kpss Kafanıza Takılan Sorular

Kpss Kafanıza Takılan Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

esasında benim kafama takıldı bir tane(ortaöğretim) bu vesileyle diğer müridlerin de kafasına takılanları ve görüşlerini alalım.

edit: farkettim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

resmi ekleyemedim bari linkini koyayım

http://imageshack.us/photo/my-images/41/uak.png/

MaTRiXe tarafından 29/Eyl/12 23:05 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hacı A'yı, E'yi ve D'yi ele çünkü onlar Güney Yarım Küredeler. 

Cevabın B şıkkı olmayışının sebebi B'şıkkında ki alan ekvatora daha yakındır bundan dolayı meridyenler arasındaki mesafe daha geniştir. Daha geniş olduğu için gidececeği yol daha uzun olur. Ama C şıkkı kutuplara yakındır ve meridyenler arası mesafe dardır bu yüzden en kısa mesafe ile gidilmesi için uçağın C'alanından yardırması gerekir

GusFring tarafından 29/Eyl/12 23:10 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

cık hocam ondan değil tam olarak benim süper beynim(!) meridyenlerin meridlenlerin 180 e vurunca öteki taraftan 0 1 2 3 diye gittiğini düşündü bi an 180 den geri saydığını unuttum a.q sınav esnasında çok takılmayıp atlamıştım o kısmı senin dediğinin de geçerli yönü var ama olay şu: varış noktası sabit 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

edit.

kaygusuz tarafından 30/Eyl/12 01:52 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 904 Toplam Mesaj: 5